Mest lästa

  Long day

  Vardag

  Hej finisar!

  OMG vilken dag jag hade igår, haha min otur fortsätter alltså... Började dagen med att åka tillsammans med sis hem till mamma för frulle. Jättemysigt vi köpte med oss frallor och hade med oss massor av fika för att jag bakar så mycket! 😂 Efter att ha stannat där i två timmar och min vovve varit själv så kommer vi hem till massor av bajs och spy i ett helt rum (där jag har min hund när hon är själv). Kan ju säga att det var tur att min syster var med för jag klarar inte av sånt där.

  Iallafall så var hon inte alls pigg och jag fick panik då hon bara fortsatte att spy haha förlåt till er som blir äcklade lätt! Jag fick iallafall panik och började gråta för det är så jobbigt att se henne må dåligt! Vi ringde till djursjukhuset som sa att vi skulle åka in direkt! We did! Många timmar på djursjukhuset senare så blev vi hemskickade med medicin och mat som ska vara bra för magen. Hon var så himla duktig där! Dom lyckades både ta blodprov och röntga henne utan problem. Det känns alltid som veterinärerna blir osäkra till en början på om hon ska bita dom pga hennes ras (eller så kanske det är vanligt bland rädda hundar iofs) men alltid så märker dom ganska fort att hon bara vill pussas hur rädd hon än är! 😍😂 Det var svårt för dom att se vad det var men dom såg att det var irriterat i magen och hon hade feber så nu får jag bara ge henne lite vatten då och då och en matsked av den speciella maten varannan timme.

  Vi kom hem vid 19 tiden igår och efter det vägrade min hund gå ut, jag försökte få med henne ut flera gånger innan jag somnade för tänkte att hon borde ju kissa men hon vägrade totalt att flytta sig ifrån sängen😂. Haha så jag fick ge upp och gå och lägga mig ändå. Idag blir det bara att ta det ganska lugnt, min hund är fortfarande jätte jätte trött och jag vill absolut inte lämna henne själv hemma! Vi får helt enkelt bara mysa en massor! ❤

  //Louiseelinore <3

  Gillar

  Mest lästa