Lucka ett två och tre

Jag har ju unnat mig glossybox otroligt fina julkalender detta året och tänkte att det skulle vara kul att dela med mig utav vad jag fått i alla luckor med tre i taget, eller? Tänkte även att jag kan testa allt sen och se vilka produkter jag gillar och inte gillar, ja ni förstår.

Lucka ett: Började bra med en eye liner ifrån Benefit. Kommer absolut använda denna någon dag när jag känner för att köra en större sminkning än vad jag brukar göra nu för tiden. Den ska vara enkel att applicera som inte ska kladda och det låter ju himla bra!

Lucka två: En dröm som blir sann för håret står det om den och jag kommer testa denna redan idag! Den ska göra att håret får mer lyster och att topparna blir fina!

Lucka tre: En sheet mask som jag också tänkt använda redan idag! Jag älskar ansiktsmasker! Den ska vara riktigt bra för huden och det låter ju himla bra! Om det fortsätter så här kommer jag absolut inte ångra att jag klickade hem denna kalender!


Hej finisar! Tisdag idag och jag är extremt trött! Jag sov inte så bra inatt och inte ens kaffe har hjälpt mig idag men det är någonting med tisdagar som alltid gör mig trött. Jag har iallafall en dag utan några direkta måsten! Himla skönt då jag är så trött och både onsdag och torsdag ska jag iväg på saker så uppskattat att jag bara kan ta det lugnt för det mesta idag. Just nu väntar jag på ett paket som skulle komma mellan 11-13 och tänkte gå ner och fixa mig ännu en kopp kaffe så jag får mer energi till att dammsuga och städa badrummet samt få igång hjärnan till att skriva klart ett samarbete här på bloggis som kommer upp inom snar framtid! Jag hoppas ni är piggare än mig idag och att ni får en fantastisk tisdag! 💜

//Louiseelinore <3

Gillar