Lucka fyra fem och sex

Hej finisar! Jag har så mycket i mitt huvud just nu och det mesta är positiva saker som kommer att hända i början av 2020, som nytt hem och nytt jobb och så vidare och jag är så glad över det! MEN Varje gång jag mått bra i mitt liv så har det hänt något som förstört det så nu väntar jag typ bara på att nått dåligt ska hända och jag är så stressad över det! Mina tankar snurrar brutalt haha (ordet brutalt har verkligen blivit mitt mest använda ord nu för tiden! 😂) Och jag kan inte sova för min hjärna ständigt kör maraton! Jag är inte olycklig egentligen det är bara min dumma stresskänsliga personlighet som gör dagarna lite jobbigare just nu.

Denna fredagen är jag ensam vilket jag behöver för att kanske få lite ordning på mitt huvud! Robin är nämligen på julbord och jag har planerat att köra ett träningspass här hemma, städa i ordning lite och göra ansiktsmask och bara ta hand om mig själv för vem behöver liksom inte det och egentid? Jag har ju iallafall mitt hemlarm/livvakt/bestie/hund med mig så behöver inte känna mig ensam! 😍

MEN dax att dela med mig utav dom senaste luckorna utav glossybox kalendern!

Lucka fyra: The beauty crop staycation highlighter - Denna lucka var ingen favorit så kommer att ge bort den. Vet ju dock att många är ett fan av highlighters som denna lucka innehöll, jag med till en viss grad men tycker inte om highlighter i överflöd längre och har redan hur många som helst! Jättefin färg dock och blir säkert grymt snygg som ögonskugga!

Lucka fem: Daily concepts multi functional soap - Lite osäker på om jag kommer att använda denna men den ska vara riktigt bra för huden och innehålla riktigt grymma naturliga produkter. Lukten är inte god och jag är väldigt mycket för att tvålar ska lukta gott. Dock kanske det är värt att testa ändå?

Lucka sex: Winky lux uni-brow - Det här är däremot en lucka jag blev nöjd med! Har dock inte hunnit testa den ännu men håller tummarna på att den är bra haha för behöver verkligen en ny! Ska ge dom perfekta ögonbrynen och ska vara enkel att jobba med! KUL! Den ska jag testa typ nu!

Hoppas ni får en fantastisk helg nu! ❤

//Louiseelinore <3

Gillar