Lucka sexton sjutton och arton

Long time no see, men det har sina anledningar.

Lucka sexton: 3ina makeup the cream eyeshadow! - En grymt pigmenterad krämig skugga enligt beskrivningen men jag är inget fan av krämiga skuggor så kommer ge bort denna!

Lucka sjutton: Nudestix cream lip + cheek pencil - En lite allt i allo pensel haha men jag kommer använda denna till läpparna för det är en så otroligt fin färg! Kommer testa denna på en gång.

Lucka arton: Icona Milano BB lipbalm - Var lite osäker på om jag skulle behålla denna men den ska ge läpparna en riktig skönhetsbehandling vilket är bra nu under vintern så ska helt klart testa denna! :D


Hej finisar! Det var ju ett tag sen nu men beror helt enkelt på min ångest jag har runt jul. Det är inte så allvarligt som det kanske låter jag kommer klara mig igenom allt men har valt att hålla mig borta så ni slipper läsa om gnäll varje dag! ^^ Haha nej men jag har ju världens finaste människor i min närhet och tack vare dom kommer jag att klara även denna julen! Finns ju dom som har det 10000 gånger värre men just ångesten är svårt att få bort ändå.

Jag har ju bakat en hel del som jag måste dela med mig av såklart så kan inte vara borta för länge ifrån bloggis, men ibland är en paus precis vad man behöver. Just nu sitter jag framför tvn och kollar ikapp Empire, glömmer typ varje gång hur mycket jag älskar den serien och tänkte ta mig en kopp kaffe så fort jag skrivit klart här. Jag har typ varit igång och städat hela dagen så behöver mer kaffe så jag kan fortsätta.

Planerna för helgen är inte allt för stora mer än att jag ska åka iväg och shoppa sista julklapparna! Har ni några roliga planer? <3

//Louiseelinore <3

Gillar