Lucka tretton fjorton och femton

Lucka tretton: Hey Honey sweet treat wild berry and honey yogurt recovery mask - En ansiktsmask som ska vara lugnande och bra för din hud bland annat. Jag kommer absolut testa denna kanske redan idag!

Lucka fjorton: Bellápierre cosmetics ltd HD finishing powder - Ska vara riktigt grym till att sätta sminket på plats och vem tackar nej till det? Är i behöv av ett nytt setting puder så håller tummarna på att denna kommer vara grym!

Lucka femton: Mudmasky hair mask scalp treatment & miracle shampoo - En hårmask som ska funka för alla typer av hår som behöver repareras. Jag kommer även testa denna idag! Blev nöjd med alla dessa tre luckor och en så länge har det bara varit 2/15 produkter jag inte velat behålla! GRYMT!

Hej finisar! Söndag idag redan och jag mår bättre! Ska väl inte säga för mycket då typ hela den senaste månaden har bestått av att min förkylning kommit och gått men är iallafall glad att jag mår bättre idag och har mer energi. Jag har även haft en grymt mysig helg! Sis sov över fredag till lördag och lagade världens godaste potatisgratäng, himla uppskattat! Vi hann även med att baka lite så räkna med att det kommer upp en hel del julbakinlägg i veckan. Jag är inne i sånt bakmood just nu! :D

Lördagen var jag och sis iväg och handlade och var på sortergården för all pant vi hade hemma, skönt att ha fått bort den. Sen klippte vi klorna på min hund och när hon drog hem sen så kollade jag och Robin på filmen The Shining. Haha när jag var liten var jag svinrädd för den men nu när jag såg den så skrattade jag mest. Mamman är inte den bästa skådisen så att säga!

Idag har jag en riktig fixar dag och har hunnit med lite redan men tänkte dela med mig av min to-do-list för det var ju ett tag sen sist!

- Baka (är typ klar redan men ska fixa det sista och sen fota)✅

- Torka apelsinskivor (kan bli att jag gör det imorgon)

- Göra ansiktsmask och hårmask✅

- Städa i ordning här hemma✅

- Plocka ögonbrynen✅

- Slå in julklappar✅

- Hänga upp juldekorationer samt fota

- Vika in rentvätt✅

- Tvätta✅

- Förbereda inlägg

Vad har ni haft för er i helgen? <3

//Louiseelinore <3

Gillar