Mammas tavla

Mamma har tjatat om en tavla länge så mitt projekt efter skräcktavlan blev att måla en till henne såklart då! Testade att måla mina hundar för första gången med akryl och blev riktigt nöjd faktiskt! Hon med och hon var och hämtade den igår!

Hur har helgen sett ut? Jag jobbade ju fredagskväll till 18.30 sen drog jag hem och kollade på masked Singer med sambon innan vi gick och la oss tidigt! Igår kom pappa först på besök och vi bjöd på pizza till lunch och Jan hjälpte oss med den sista elen i vårat sovrum så nu är all el som den ska vara där nere woho!

Strax efter pappa drog hem igår kom mamma och lillebror på besök! Mamma hjälpte sambon att åka till tippen och så stannade dom och köpte lördagsgodis till mig och lillebror! När dom sen åkte hem förberedde vi oss för hockeyn och var riktigt nervösa. Jag påbörjade min nya tavla och drack vin för att lugna ner mig men som tur var så vann dom första finalmatchen med 6-1 nu hoppas vi dom fortsätter att vinna! Sen kollade vi på film och åt gott innan vi gick och la oss.

Idag har jag mest plockat i ordning hemma och spelat lite Xbox. Sambon håller på och river grunden soM vi har i trädgården men nu ville han spela Xbox och ta en paus så jag ska måla lite på min tavla! Vill mest ta det lugnt idag eftersom det är jobb imorgon igen och måste spara energi eftersom det är ett långt pass. Blir nog rätt lugnt resten av söndagen lixom inga måsten förutom tvätt och städa. Hur har ni haft det i helgen? 🌸

//Louiseelinore <3

Gillar