Matsmart

Hej finisar! 💕

Jag har varit piggare även idag ifrån corona symptom men jag har så ont i hela kroppen efter all sängvila så det känns som det kommer att ta ett tag att bli mig själv helt igen! Jag är hemma denna veckan med för skulle bara jobbar imorgon med och sen är jag ledig i 4 dagar men skrev till min chef att jag mer än gärna hoppar in och jobbar längre fram i veckan om det behövs!

Min syster har varit här idag. Min sambo har innebandy på tisdagar och eftersom vi bor 4,5 mil ifrån Jönköping så stannar han alltid kvar i stan efter jobbet då och jag kände verkligen inte för att vara själv så länge idag så min underbara syster ställde upp och kom och höll mig sällskap! ❤️ När hon kom så lagade vi mat korvgryta med pasta som blev så gott och sen kollade vi på den nya transylvania filmen! Vi brukar allltid kolla på animerat tillsammans för det är så mysigt! Hon åkte hem vid 20.30 ungefär och då startade jag xboxet lite innan sambon kom hem. Nu ligger vi i sängen redo för att sova men kommer nog ha svårt att sova då jag hittat en ny spännande serie! Såg klart serien for life på viaplay igår och den var så galet bra och nu kollar jag en serie som heter the undoing på HBO och den är så spännande! Ni kommer att få serietips snart igen för har så många tips!

Imorgon blir det inte så mycket ska vara hemma och fixa, underhålla hundarna och även vila för det behövs efter Corona i över två veckor! Hoppas ni haft en bra dag! ❤️

Fick hem en matsmart beställning idag! Älskar matsmart för man hittar alltid sånt snacks som man inte vanligtvis hade köpt och det är billigt! Perfekt när vi ska passa lillebror i helgen att ha massa snacks hemma! 🤩 (ej sponsrad)

//Louiseelinore <3

Gillar