May today be the Fridayest Friday that ever Fridayed

Innehåller affiliate-länkar

Hej bloggisen! Jag är så otroligt trött just nu vilket är bra för hoppas att jag kommer kunna somna tidigt eftersom jag ska upp klockan 7 imorgon! Ska ju på den efterlängtade mini semestern imorgon men det lär ni kanske inte missat? Om ni har det så ska jag tillsammans med några favoriter övernatta i en stuga i Oskarshamn mellan lördag och söndag, woho! Vi ska åka vid 9 tiden imorgon men innan det ska jag ju hinna packa ner det sista, gå med vovven och fixa i ordning mig vill absolut inte stressa så då är det bättre att gå upp i tid.

Idag har jag fixat en hel del hemma samt packat ner allt förutom det jag kommer att behöva imorgon + att jag har kvar min hunds packning som jag måste bli klar med innan jag går och lägger mig! Det är inte så mycket dock, hundmat och koppel för allt annat har dom där. Vi släpper ju av henne i Vetlanda på vägen där hon får busa av sig och ha sleepover med hundkompisar! Jag fick även hem två efterlängtade paket i brevlådan idag med min tröja ifrån Madlady (finns kvar HÄR i nån storlek om ni är snabba, den kommer aldrig mer komma in igen)som jag väntat länge på och mitt Calvin Klein set som jag klickat hem ifrån Nelly överdelen finns HÄR och underdelen finns HÄR. Jag är så nöjd över mina outfits nu kommer antagligen att visa er hur det blir på mig (inte undisarna dock😂)

Fixade mina naglar i den coolaste färgen ever igår med! Syns dock inte på bild men är riktigt neonrosa JAG ÄLSKAR FÄRGEN! Sen tänkte jag även passa på att tipsa om denna grymma kokosnötsoljan ifrån the body shop! Jag hade i den i hela mitt hår flera timmar igår och duschade ur den innan jag gick och la mig och nu är mitt hår fantastiskt! Fick den utav sis i julklapp men har inte testat den så mycket förens igår! Den finns HÄR för ett mycket bra pris!

Vi får se lite hur det blir med bloggandet i helgen men tänkte iallafall önska er en riktigt grym helg! Nu ska jag poppa popcorn och kolla på första avsnittet utav säsong 5 av iZombie, som jag har längtat! ❤

//Louiseelinore <3

Gillar