Mer inspo, mindre hjärnsläpp PLEASE!

Well hello! Jag ligger och kollar på Roman Atwood (youtube) at the moment och har plockat fram glass och tänkte faktiskt leta fram en film! Det var rätt längesen jag kollade på film tro det eller ej, sist jag såg en film var för typ en vecka sen när jag var på bio och det är väldigt länge för o va mig! Haha yeeeees. Iallafall jag kan inte bestämma mig om jag vill se en chickflick typ nån jag redan sett 1000 gånger innan eller om jag faktiskt ska ta och se nån ny film! Idag har jag promenerat en massor och träffat min mamma och lillebror och promenerat mer haha. När jag gick med min mamma och lillebror så gick vi nästan rätt på en stor huggorm fyfan! Min lillebror blev så rädd att han började gråta stackaren för det var första gången han såg en orm så i skogen (han är 6 år för er som är nya) och jag fick sån panik för allt jag kunde tänka på var tänk om Roxie skulle blivit biten och självklart om min lillebror skulle blivit biten, min hund kollade konstigt på oss och undrade var vi höll på med för hon missade ormen totalt och mamma tyckte vi överdrev och blev lite småsur för att vi vägrade att gå förbi där ormen var, haha även att den försvann på typ 3 sekunder. Det är inte så ofta jag ser en orm faktiskt trotts att jag är väldigt mycket i skogen varje dag och det var faktiskt första gången jag såg en så stor orm, så har kollat väldigt noga på marken efter det haha.

Jag har så mycket i mitt liv just nu och en del saker som jag gör kan jag inte ta upp i bloggen så känns som jag inte har så mycket att blogga om vissa dagar och då blir det typ som nu, att jag får hjärnsläpp men försöker ändå få ihop ett inlägg. Egentligen bloggar jag för min egen skull för att jag ska kunna kolla tillbaka på bilder senare och läsa om saker jag gjort och det är mest därför jag vill försöka få ihop ett inlägg varje dag. Men jag har märkt att jag får mer och mer som läser, vilket jag inte förstår haha för jag tycker själv att jag inte bloggar om speciellt roliga saker alltid men jag är så klart glad över det! När jag iallafall ser att det är folk som läser så känner jag såklart också att jag vill blogga mer. Men jag känner verkligen inte att mitt liv är så roligt just nu och det är pågrund av många anledningar, dels för att jag är faktiskt sjuk vilket jag inte pratar så jätte mycket om här för att folk kan vara så extremt elaka! Och för en del andra saker. Nån kanske misstolkar det här som att jag tycker synd om mig själv! Men det gör jag inte, jag tycker inte ett dugg synd om mig själv.

Men jag vill höra med er vad ni tycker är roligt att läsa om? Anything så jag kan få mer inspo och lite mindre hjärnsläpp!

Anyway jag ska kolla igenom kommentarerna nu vilket är det bästa med att blogga! När det är positivt såklart! Får se om jag hinner se nån film för det här tog längre tid än va jag trodde haha! Men ni får ha de superbäst så hörs vi imorgon! YEEEEY! PUSS

//Louiseelinore <3

Gillar