Min favorit sexleksak

I samarbete med blushme.se

Förra gången när jag tog upp ämnet om sexleksaker så fick jag en hel del positiv respons vilket var kul då det verkligen inte ska behöva vara tabu! Jag fick också en hel del frågor, var av en var vilken sexleksak jag skulle rekommendera att köpa som sin första? Jag är väl egentligen ingen expert men om jag ska rekommendera från mina egna erfarenheter om det så är den första eller den femte du köper så tycker jag personligen att alla behöver en lufttrycksvibrator i sitt liv! Klicka på länken för att läsa mer om just lufttrycksvibratorer! Vilken skulle ni rekommendera som den första sexleksaken att köpa?

Som jag nämnde tyckte jag det var grymt kul att ni var många som blev så positiva till att jag tog upp det här ämnet sist, för innan det hade jag ingen aning om hur responsen skulle bli och därför blev det ju såklart självklart att jag ville ta upp det här ämnet igen! Just sex och sexleksaker kan vara ett känsligt ämne för vissa men jag tycker absolut inte det ska behöva vara det! Sex är helt naturligt, dom flesta har det och att då göra det lite roligare med sexleksaker är ju för mig självklart.

Inne på Blushme.se hittar du allt möjligt roligt för både honom och henne, dom har fri frakt om du beställer för över 450:-, snabba leveranser och det viktigaste som jag tror att många kan tycka känns bättre är att dom har diskreta paket! Det kommer alltså inte stå blushme stort (kommer inte stå det alls) på paketet haha så du slipper få blickar på dig i kön när du ska hämta ut paketet. Haha nej men ni förstår! Rekommenderar er alla att kolla in deras utbud min favorit sexleksak hittar ni HÄR och den är dessutom billigare just nu!

Happy shopping! 😍


//Louiseelinore <3

Gillar