Min hund

I annonssamarbete med firstvet


Det finns inte ens ord för hur mycket min hund betyder för mig! Jag kommer ihåg när jag var yngre och tyckte det var konstigt att folk kallade sina hundar för sina bebisar, det är en hund inte en bebis (åh andra sidan var jag livrädd för hundar också)! Tills den dagen jag skaffade hund själv. Jag var riktigt sjuk, kände mig brutalt ensam och medans jag var inlagd på sjukhus sökte jag massor om hundar och kollade massor med annonser. Jag var inne på att skaffa en rottweiler (har en förkärlek till den rasen) och hittade såklart massor med fina valpar.

När jag blev utskriven ifrån sjukhuset så hittade jag två annonser som jag fastnade lite extra för kontaktade den ena uppfödaren och bestämde för att åka dit medans den andra inte svarade. Spontant drog jag med Robin haha som var snäll och ställde upp, åkte till djuraffären och frågade efter dom bästa grejerna till en valp och körde mot den ena uppfödaren! Satt i bilen och försökte få tag i den andra för någonstans var jag mer intresserad utav den även fast det inte var en renrasig rottweiler. Som tur var fick jag tillslut tag på dom (haha dom måste trott jag var psykopat så mycket jag ringde) och eftersom båda uppfödarna var åt samma håll så åkte vi dit först.

När vi väl kom fram blev jag accepterad på en gång utav både mamman till valparna och min valp. Roxie som då hette Adele kom till mig direkt och stannade hos mig och såklart var det henne jag ville ha det var liksom inget att ens fundera på. Vi tog med henne hem hörde av mig till dom andra uppfödarna och sa att jag inte kommer. Det var liksom kärlek vid första ögonkastet!

Att vara hundägare för första gången i sitt liv är inte enkelt, man gör misstag, vissa saker är svårare än andra men jag har fått mycket hjälp av sånna som kan allt om hundar! Hon och jag har fortfarande endel att lära men vi mår bra tillsammans, hon är så himla snäll och fin och det jag älskar mest med henne är hur bra tålamod hon har med barn och hur fin hon är mot dom jag bryr mig om. Hon är grymt stöd när man mår dåligt och hon är ett otroligt bra stöd för min lillebror! Älskar också hur rolig personlighet hon har och hur hon charmar folk med den. Älskar hur hon motbevisar folk som tror hon ska vara farlig eller bli arg med hur snäll hon är (som t.ex veterinärer) som hon hur rädd hon än är inte biter utan pussar. Hon är min bebis och jag älskar allt med henne! ❤

Att ha ett ansvar över en varelse är inte alltid enkelt som sagt och dom västa gångerna med henne är när hon blivit sjuk. Jag blir alltid livrädd om hon bara spyr eller är dålig i magen och tar mig till veterinären så fort jag bara kan. Nu har jag dock upptäckt en app som gör det kanske lite enklare för mig som är livrädd för minsta annorlunda symptom att istället för att åka in till veterinären och sitta där i timmar när det inte är livshotande kunna ringa upp en veterinär via videosamtal (gratis för alla med djurförsäkring) där man kan få en remiss om det skulle behövas eller bara få svar på sina frågor utan att behöva åka iväg ! Dom har öppet mellan 07-24 varje dag (även röda dagar) vilket är otroligt bra så rekommenderar er verkligen att ladda ner appen här och skaffa ett konto (helt gratis), alltid bra att ha tillgång till eller hur?! 🐶🐱🐭🐹🐰🐺🐸

//Louiseelinore <3

Gillar