Min Julafton

Jag orkar inte hur söt min hund är och så duktig haha! ❤

Även jag och sis hade våra jultröjor som matchade ifrån #jfr

Självklar började vi morgonen med tomtegröt! 😃 Vi börjar alltid julafton med att fira med våran pappa och farbror, vi har ju inte så stor släkt eller vi har det egentligen men har tappat kontakten med dom flesta. Blev iallafall julmat, usch vad jag aldrig mer vill äta det. 😜 Blev såklart också kalle anka tittande, mest för att det är väldigt viktigt för min farbror. Delade också ut julklappar och jag blev riktigt överraskad haha kommer visa vad jag fick i ett annat inlägg. Även dom andra verkade bli nöjda!

Sen åkte vi hem till mamma för att fira med henne och lillebror. Han hade verkligen väntat hela dagen på sina julklappar så han blev riktigt glad när vi kom såklart 😃 Även att Roxie hängde med, han är så himla förtjust i henne. Insåg att min kamera var helt konstig därav så suddiga bilder. Men å andra sidan så tog jag inte så mycket bilder som jag brukar göra heller.

Insåg att jag inte tog knappt nån bild på min lillebror, ett tecken på att våran lilla mini julafton där var så bra. Det bästa var att se han bli så otroligt glad för varenda julklapp han fick. ❤

Haha jag försökte ta en bild på mig själv men jag var så himla trött den här dagen så förlåt för att jag ens delar med mig av den bilden. Var otroligt glad att vi slapp äta julmat hos mamma, min lillebror valde räkor sååå gott!

Sen gjorde mamma en riktigt god efterrätt pannacotta (stavas det så?) med vit choklad och hallon mums. Den sista bilden tog jag när vi äntligen var hemma, haha min hund blev riktigt glad för sin enhörning. Jag och min syster avslutade självaste julafton med ett glas rosé och ansiktsmask!

//Louiseelinore <3

Gillar