Min lampa och tiktok

Hej finisar!

Lördag idag och jag är inte alls pigg! 😱 Jag var så himla pigg igår men idag är jag helt slut med världens huvudvärk. Har inte direkt haft någon ork men kämpar på ändå. Jag somnade en stund och nu dricker jag kaffe så hoppas att jag blir piggare snart. Vill liksom få en hel del gjort idag! 😅

Sambon kollar hockey och då gömmer vi andra i familjen oss i sovrummet haha för han blir så inne i spelet och jag och hundarna är inget fan av hans hockey humör. Tur han är snäll annars😂.

Efter han kollat hockey så ska vi försöka dra iväg och handla lite! Vi ska ha kalas för honom imorgon och jag ska baka inför det så vi behöver ingredienser och lite mat inför veckan. Har så mycket i veckan som kommer! Ska bland annat på utbildning inom jobbet tillsammans med min chef. Vi har personalmöte så tänkte baka till det för att bli månadens anställd 😂 skojar! Ska bli kul iallafall! Mer om hur min vecka kommer se ut sen.


Jag la ju upp för ett tag sen och berättade att jag gjorde en lampa! Resultatet blev så här och den ska få bo i vårat framtida sovrum! Eller den bor redan där nere i kasuset! Men tycker den blev ganska okej och är så taggad på att få inreda vårat rum sen!

Nämnde ju att jag börjar lägga upp videos på tiktok! Där kommer jag testa lägga upp mina diy’s och sånt för att se om det är något jag kommer fortsätta är kul att göra! Mina följare består av min lillebror och hans kompisar! Love it! 🤩😂

//Louiseelinore <3

Gillar