Min medicin (lamictal)

Usch vad man inte blir inspirerad till nått när det är minus grader ute och allt man vill är att ligga i en solstol i ett varmt land med en god drink i handen. Istället är man här i sverige med iskalla fötter och händer precis inkommen ifrån isvädret utanför samt förkyld konstant! ^^

I flera dagar har jag varit helt död, nästan utan att överdriva! Har trott att jag bara haft en depp period, för har alltid det till och från men nu har det varit brutalt. Jag har knappt orkat göra någonting och när jag varit tvungen så har jag velat gråta för att jag bara velat ligga ner och aldrig lämna sängen. Jag har inte orkat prata med någon, svara på sms, samtal och så vidare inte ens ifrån min familj knappt och jag har inte haft någon matlust alls men har fått tvinga mig själv att äta. Började fundera på mer varför jag mådde så dåligt och kom fram till att det måste bero på min medicin!

Jag började med min medicin (Lamictal) för kanske två månader sen ? kanske längre och har sen dess höjt med 25 mg varannan vecka är nu uppe i 175 mg och ska egentligen upp till 200, så imorgon skulle jag egentligen komma upp i maxdos. I början när jag började med medicinen så märkte jag en sån stor förändring på mig själv. Jag blev så mycket piggare och så mycket mer inspirerad till att göra saker men nu.... orkar jag ingenting. Jag har även fått utslag på mina armar som jag aldrig haft innan vilket tydligen inte är alls bra då om man inte slutar med medicinen så kan man tydligen få (det tar ju såklart lång tid) en allvarlig hudsjukdom... 😱 Så min syster pratade med en sjuksköterska idag, för det är såklart jobbigt för henne att se mig så här nere, och hon sa att jag måste sluta på en gång! Alltså inte trappa ner utan bara gå ifrån 175 mg till 0 och så måste jag uppsöka en läkare som kan kolla på mina utslag. Jag är något nervös att bara sluta sådär med en medicin samtidigt som jag är så lättad att jag kanske kommer få tillbaka energin till att orka saker som jag normalt sätt gör.

Iallafall har ni undrat vad jag har tagit vägen så vet ni varför! Men jag saknar er iallafall och jag hoppas ni mår bra!

//Louiseelinore <3

Gillar