Min virriga hjärna

Hej finisar! Vet ni vad jag verkligen har börjat uppskatta i mitt liv? Att gå upp tidigt! Jag har dom senaste veckorna gått upp klockan 6 varje dag! Börjar med att gå ut med min hund så hon får kissa av sig sen tar jag mig en stor kopp kaffe och kollar på gårdagens avsnitt utav love island. Efter det gör jag det mesta på min att-göra-lista och när jag sen är klar med allt så kan jag bara ta det lugnt och se en serie eller vad som helst innan min ensamtid tar slut. Ja men typ så ser varje vardag ut för mig just nu och jag känner mig inte alls lika stressad + att jag längtar till varje morgon haha jag vet ni tycker säkert jag är jättekonstig men det är så mysigt att gå upp tidigt.

Idag är jag dock något segare, jag har höjt min medicin som jag äter nu och har känt mig yr och skakis i flera dagar fram och tillbaka men det är bara att stå ut, kroppen vänjer sig väl snart. Jag har såklart gått upp tidigt idag med som den vanliga rutinen men kaffet har inte hjälpt idag så att säga. Jag ska iallafall snart fixa i ordning mig för att jag har tid hos psykologen vid 14 men fick faktiskt be mamma köra mig idag eftersom jag är så skakis och yr, bara att bre min macka i morse var som ett träningspass haha ni skulle sett mig! 😂 MEN Louise det är inte normalt att skaka så mycket?! (tänker ni säkert nu). Jo alltså har varit med om det här 1000 gånger som biverkning av mediciner. Nu äter jag en mot min panikångest om ni undrar jag har haft extrema problem just med panikångest både mitt på dagen, där jag bara från ingenstans kan få upp bilder ifrån traumatiska händelser jag varit med om men mest på natten när jag bara vaknat och trott jag ska dö. Kanske delar med mig to much men sanningen kommer man längst med och jag är ganska säker på att jag inte är ensam! Jag har inte haft någon sån attack sen jag började med den här medicinen iallafall så att vara skakis just nu kan ändå vara värt.

Så det här inlägget gick alltså ifrån att det skulle bli ett vanligt torrt vardagsinlägg till lite mer privata saker i mitt huvud man kan helt enkelt bli suprised när jag öppnar munnen ibland eller ja som i detta fallet hjärnan?! Jag är helt säker på att ni kommer läsa det här inlägget och tänka "Fan jag är rätt normal ändå om man jämför med Louise"! 😂❤ Haha nej jag ska sluta nu kommer nog inte kunna reda ut min virriga hjärna idag men det jag kan säga är iallafall att jag är otroligt tacksam att ni läser min blogg att min statistik har höjts ganska mycket det senaste och alla fina underbara kommentarer! Ni gör mina dagar! Hoppas ni mår bra och snälla säg att det finns någon där ute som är lika konstig som mig! 😉❤

Vad mammsi bjöd på i söndags! (inga passande bilder till inlägget haha)

//Louiseelinore <3

Gillar