Mina julklappar 2018

Bestämde mig för att dela med mig utav mina julklappar det här året. Egentligen är det inte så viktigt vad man får eller att man får någonting utan det viktigaste är ju att man iallafall har en bra julafton, vilket många inte har tyvärr! Jag har själv ganska jobbigt runt jul men jag har tak över huvudet och allt jag behöver. Jag önskar ju att jag kunde hjälpa alla som inte har det så bra. Jag hade faktiskt inte förväntat mig någon julklapp det här året utan fokuserade mer på att ge bort då jag tycker det är roligare, men tydligen så fick jag några och jag är väldigt tacksam för dom! Om ni blir triggade utav att läsa sånt här så tycker jag bara ni ska klicka er vidare för menar inget illa med att dela med mig. ❤

Produkter från the bodyshop fick jag av min syster och alla dessa behövde jag verkligen. En hand & nagelkräm, en coconut olja för håret och en coconut face mist. Jag älskar allt som luktar coconut vilket min syster vet om + att the body shops produkter luktar gudomligt gott!

Jag fick en leave-in cream från BYNOOR som är vårdande och värmeskyddande för håret har inte testat den än men den låter himla bra och så fick jag en ny mascara som är riktigt bra ifrån YOUNGBLOOD också utav min syster.

Fick även bakskålar (orkade inte ta kort på dom) och en av dessa ansiktsmasker från Indy Beauty (Therese Lindgren) av min syster. Hon har bara köpt produkter som inte är testade på djur! Vilket är sååå viktigt! Dom andra två ansiktsmaskerna köpte jag till mig själv i som var i ett gift set där man fick med ett pannband!

Jag fick ett par jeans ifrån jfr och en glamglow mask ifrån mamma en liten eftersom den är svindyr och jag vill testa om det är värt att lägga pengar på en fullsize sen

Av min farbror fick jag ett xbox one s blev riktigt chockad faktiskt vet inte riktigt hur han visste att jag önskade mig det och hur han kunde hålla det hemligt haha brukar han aldrig kunna, så nu kan jag spela red dead redemption 2 😃. Fick också biobiljett och hörlurar utav honom.

Av farmor beställde jag hem en ansiktsmask som jag hört bra om och ett puder ifrån laura Mercier som tydligen också ska vara superbra! Håller tummarna på det eftersom det är väldigt dyrt! Jag klickade även hem en hållningsgrej haha en typ sele som håller upp ryggen och så hållningen ska bli bättre, ville testa det då jag har ryggproblem.

Julklappen ifrån pappa var en jacka som jag fick ett bra tag innan jul, om ni sett min rosa teddy jacka. Och såklart min nya bil som jag fick av pappa, farbror och farmor. Sen fick jag min nya Mac dator utav min farbror och syster tidigare i år och det var nog därför jag blev så chockad att jag ens fick en julklapp det här året. Jag är otroligt tacksam iallafall och har inte förväntat mig något utav.

Det finns egentligen bara en sak jag önskar mig alltid och det är att en som står mig väldigt nära med missbruksproblem ska vakna upp och inse hur illa vi runt omkring mår. Det är otroligt jobbigt och man känner sig så himla maktlös varje dag. Jag irriterar mig på att folk ska klaga på att jag och min syster är bortskämda när för det första vi inte valt det själva men också för att jag hade bytt bort alla pengar och saker i världen för att få tillbaka den här personen. Min rädsla varje dag att jag ska hitta den här personen död eller min saknad utav den personen som en gång fanns innan missbruket tog över är fruktansvärd. Det är iallafall min STÖRSTA önskan! Jag hoppas ni hade en bra jul oavsett hur/om ni firade den❤

//Louiseelinore <3

Gillar