Mini halloween firande

Hej finisar! Vi hade det supermysigt igår trotts att min lillebror var jätte tjurig! Haha han sov över med sina kompisar natten till fredagen och hade nog inte alls sovit speciellt bra. Bara att få honom att borsta tänderna på kvällen igår var ett heltidsjobb. Min lillebror sa iallafall att jag kommer bli en jätte bra mamma igår iallafall och det var det finaste han sagt till mig någonsin😍!

Lördag idag och jag har precis duschat. Jag har spenderat en stor del av lördagen hittills med att fortsätta rensa, sortera och slänga och hittar massor med skoj som en photoprinter och massa barnbilder och leksaker! 😃 Blir nog inte så mycket mer gjort idag än att kolla flash och mysa men imorgon däremot står det mer på to-do-listan som bland annat gå på hus visning och tända ljus på farfar och morfars gravar och lite annat när vi ändå är iväg måste även ställa klockan tidigt imorgon eftersom lillebror kommer tillbaka till mig även imorgon.

Gårdagens mini halloween firande bestod utav bål ( med endast svart halloween fanta som för övrigt var svin äcklig ) såklart med en Zombie hand i 🧟‍♀️ ( som vi gjorde utav grön karamellfärg och vatten i en plasthandske in i frysen )

Och vi fikade tårtan jag bakade i torsdags (kommer fler bilder på den imorgon)

Och till sist hade vi lite snacks till filmen Casper det snälla spöket som lillebror så gärna ville se. Lillebror somnade dock och vi var så mätta efter allt så vi orkade knappt äta nått snacks heller men det var mysigt ändå.

Nu längtar jag till julen då jag kan va kreativ med bakande och pysslande igen! Jag har redan tänkt ut några saker som jag vill fixa tills dess.😃

Jag hoppas ni har en underbar helg! 💖

//Louiseelinore <3

Gillar