Monday

Hej bloggisen! Gjorde ni körkortstestet i förra inlägget? Isåfall vad fick ni för resultat? 😃 Jag har haft en jobbig helg och det är därför jag inte uppdaterat men serieinlägget kommer upp senare idag istället för igår! Måndag idag och det är helt sjukt att även maj är slut snart... vart tar tiden vägen? Just nu lyssnar jag på mordpodden som jag brukar lyssna på när jag inte lyssnar på ljudböcker! Har blivit besatt av att lyssna på ljudböcker igen och tänkte tipsa er om några grymma böcker snart här på bloggen.

Annars idag ska jag vänta på att sis slutar jobbet för hon ska nämligen sova över här. Vi har även börjat kolla på serien the Rain på Netflix och omg vad bra den är! Min förkylning har blivit bättre har fortfarande kvar hostan en del men jag kände ändå att jag kunde börja träna 30 min body balance igår och tänkte även göra det imorgon. Tycker det är så himla kul! Nu ska jag svara på mejl/kommentarer och fortsätta lyssna på podd men ville mest kika in och berätta att jag lever och att jag ska försöka komma tillbaka ordentligt nu! Hoppas ni mår superbra! ❤

Firade ni morsdag igår? Här är iallafall en bil på mig och mamma på 90-talet när vi var i Falkenberg! Jag kunde inte fira mamma igår men tänkte jag ska bjuda henne på fika på stan imorgon istället.

//Louiseelinore <3

Gillar