Monday

Hej finisar!

Det har varit lite sämre uppdatering ifrån mig den senaste tiden men har helt enkelt varit mycket! Nu känner jag mig tillbaka och pepp igen dock så ni kommer få höra mer ifrån mig här på bloggisen! 😊 Måndag idag och inte vilken måndag som helst utan måndagen då min älskade serie power har premiär på HBOnordic! 😃 Jag har faktiskt precis startat första avsnittet utav säsong 6 nu och tänkte jag skulle hinna se klart det innan sis kommer hit. Vi ska nämligen träna, ut med vovven och sen ikväll så ska hon passa min hund medans jag storhandlar. Jag har bestämt mig för att börja storhandla nu istället för att handla i småaffärer dagligen, går åt så himla mycket mer pengar då!

Efter storhandlingen lär det bli några avsnitt 13 reasons why med bestie! Ser ni det? Vi har hunnit se 5 avsnitt än så länge och jag har redan en misstanke om vem som är mördaren och jag tror faktiskt det är Alex eller Jessica men ni får inte spoila om ni skulle sätt klart 3e säsongen, jag kan ju faktiskt ha helt fel! 😂 Misstänker även mamman men samtidigt vem dödar sitt eget barn? Kollar ni inte på serien så förstår ni ju såklart inte men OMG vad jag är taggad på dom kommande avsnitten! Sensommaren/hösten är jag som mest serienörd så ni kommer såklart att få läsa massor med sånt nu haha.

Födelsedagsfirandet igår var supermysig! Vi åt Maxmat till lunch för det var vad sis ville ha på sin födelsedag och sen blev det min egenbakade tårta som jag spenderade mycket tid på att göra dagen innan och god blev den också! 😃

Hoppas ni hade en fantastiskt helg! 😃❤

//Louiseelinore <3

Gillar