Motherfuckers

Kände att det här citatet passade in lite på mitt liv just idag. Jag kom hem för en stund sen ifrån psykologmöte nr 3! Vi har fortfarande inte gått in på djupet men har ändå fått prata av mig om mina känslor och det har känts himla skönt. När jag kom så hade världens finaste syster lagat mat, hur underbar? Och ganska nyligen fick jag reda på en ganska hemsk sak som hänt inom familjen, när ska det ta slut? Gör så ont i mig när min lillebror blir påverkad och jag känner mig alltid dålig för att jag inte kan göra så mycket, hoppas socialen sköter sitt jobb för en gång skull denna gången iallafall!

Nu har jag satt igång andra avsnittet utav den nya säsongen av Svenska Hollywood fruar för att jag ska bli på bättre humör haha ääääälskar Gunilla och Maria dom är underbart roliga! Sen behöver jag vila, blir alldeles för mycket i mitt huvud när saker händer och hoppas på att jag vaknar upp och mår bättre imorgon!

Jag har btw börjat skriva en bok för mig själv, kanske delar med mig av delar av den på bloggis nån dag men just nu skriver jag den för mig själv, för att få ut allt och kanske börja förstå mig själv mer, min barndom, missbruksproblem bland anhöriga och så vidare! Jag tror att det nån stans kan hjälpa mig eller jag hoppas helt enkelt. Vill kunna gå vidare i livet!

Förlåt för att det varit så mycket deppiga inlägg det senaste, men som sagt jag är lite deppig nu och har svårt att se lycka MEN det kommer släppa jag kommer att få en bättre period snart, det vet jag!!! Hoppas ni mår på topp iallafall! 😃❤

//Louiseelinore <3

Gillar