Några timmar kvar till helg

Jag har lite vaknat på fel sida idag alltså mitt humör! Det gör det lite extra påfrestande att jobba för jag måste vara trevlig konstant när jag egentligen bara vill hem och sova 😂. Ska inte överdriva. Blev helt klart på lite bättre humör när jag väl kom till jobbet och bara har fått träffa trevliga kunder! Peppar, peppar, har ändå några timmar kvar att jobba och man vet ju aldrig!

Längtar galet mycket tills jag kommer hem igen till hundarna! Lite min sambo med men mest hundarna! 😂 Idag var en dag dom fått vara hemma länge själva och jag får ju så dåligt samvete då!! 😢 ser dom i kameran hela tiden och dom mår bra och sover bara haha så min sambo lär ha två pigga hundar som han får rasta ordentligt när han kommer hem. Jag började jobba 11 idag och sambon är hemma snart och nästa vecka blir det bara korta stunder för dom hemma. Kan verkligen aldrig lära mig att inse att dom mår bra hemma och är trygga med varandra! Mitt övertänkande!

Helgen blir det renovering hemma och min mamma och lillebror ska även komma på besök! Utöver det inget planerat vad ska ni hitta på? ❤️

Liten rådjursfamilj gjorde min hund upprörd igår 😂. Men söta var dom!

//Louiseelinore <3

Gillar