När hjärnan går på högvarv

Innehåller affiliate-länkar

Hej finisar!

Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om detta inlägget MEN nu får det bli som det blir. Min hjärna har haft kortslutning den senaste tiden och beror nog garanterat på att jag sovit extremt dåligt den senaste tiden. Jag tror dock att jag också har vitaminbrist för om jag ska vara helt ärlig så har jag varit extremt dålig på att ta mina vitaminer även fast min syster påminner mig konstant " Du tar väl dina vitaminer" 😂 Jag vet inte riktigt vilka vitaminer jag behöver men jag har googlat runt lite och insett att jag behöver mycket B-vitamin eftersom att jag inte äter kött bland annat och jag vill själv ha någonting för hår, hud och naglar så klickade hem två nya ifrån protein.se som jag nästan klickar hem allt sånt här ifrån (ej samarbete)! Tänkte ändå dela med mig för det är så himla viktigt att få i sig tillräckligt med vitaminer.

Vitaminerna jag tar är:

BIOTIN - För bättre hud, hår, energiproduktion och ett väl fungerande nervsystem!

VITAMIN B-KOMPLEX - Innehåller alla b-vitaminer för normal protein och glykogenmetabolism, ett väl fungerande nervsystem, normal blodbildning, normalt fungerande hjärna, normal formering av röda blodkroppar, bättre immunförsvar, bra mot stress, bra för hormonerna och bra för huden och håret!

VITAMIN D - Bra för oss i sverige som inte får tillräckligt med sol under vinterhalvåret då solen ger oss vitamin d. För mer energi helt enkelt!

VITAMINBJÖRNAN - Multivitaminbjörnar utan socker!

Lämna gärna tips på fler vitaminer ni tycker jag borde ta här nedan! Vilka äter ni?

Det var egentligen inte meningen att jag skulle blogga om vitaminer men kom och tänkte på hur viktigt det är nu spontant och mina inlägg blir sällan som jag planerat ändå för min hjärna har alldeles för mycket tankar.

Jag har ju varit borta lite från bloggis, dels för att jag har förstått att statistiken strular, trodde först att alla slutat läsa min blogg men när jag sen såg att många andra varit med om samma sak så förstod jag. Inte för att statistiken är speciellt viktig för mig då jag i första hand bloggar för att jag behöver skriva av mig men börjar tröttna på att nouw strular! Jag är nöjd med nouw annars för det är lätt att skriva inlägg, tycker det är den bästa portalen hittills som gör det så enkelt att blogga ifrån men blir ändå besviken att det krånglar! Men har väl egentligen varit ifrån bloggis mest lite för att det är så mycket för mig denna veckan. Sömnlös och stress skulle jag kalla denna veckan hittills. Tur iallafall att jag fick prata av mig med min psykolog igår iallafall.

Idag ska jag iväg på ett möte som jag kommer skriva om mer längre fram och jag är typ sönderstressad över det. Jag är stressad över att leta annat boende för trivs verkligen inte här, vet inte varför jag är stressad över det men jag vill bara flytta och drömhuset vi hittade blev sålt innan vi ens hann gå på visning så var så himla tråkigt! Känner att jag måste här ifrån typ nu men det är inte lätt att bara hitta nått nytt snabbt. Jag är ständigt orolig över mina närmsta och jag kan inte släppa det och speciellt min lillebror! Blir så orolig när han är så rädd för att göra sina föräldrar ledsna hela tiden, ett barn ska inte behöva känna så och känns som han går igenom mina känslor jag hade i hans ålder och det känns inget kul alls vet inte vad jag ska göra! Ja ni förstår mycket känslor och dom blir inte bättre av att jag ska ha min mens när som helst! 😥

Tur jag får mysa med mina syskon idag iallafall! Ser så fram emot det och vi ska även laga hemmagjorda piroger, alltså hur gott?! Blir såklart vegetariska för mig! Hoppas ni får en fantastisk dag!

//Louiseelinore <3

Gillar