Ny hobby

Hej bloggisen! Hoppas ni alla mår superbra! Idag har det gått en vecka och en dag sen rättegången och vi har fortfarande inte svar på hur det kommer att gå men det kan ta upp till två veckor innan man får reda på resultatet! Skulle det vara så att han inte blir dömd så får vi väl överklaga för jag tänker då inte ge mig för min lillebror. Inlägget om rättegången har jag inte skrivit ännu men om allt går som det ska och min energi går upp så ska jag försöka skriva det antingen ikväll eller under morgondagen. Har även ett samarbete som ska upp snart så har en del att göra.

Idag har jag en riktigt städdag har hunnit städa en hel del men kände att jag behövde en paus. Jag är otroligt trött och vet inte riktigt vad det beror på men antar att det är mycket i mitt huvud. Igår t.ex var jag så trött så jag spydde! Helt sjukt men har inget planerat idag så har en dag då jag bara kan ta allt i min egen takt vilket är skönt. Nu ska jag kolla på Jane the virgin och vila en stund innan jag fortsätter.

Dom senaste dagarna har jag bara umgåtts med nära och kära, verkligen behövligt när man inte är på topp och dom stunderna jag inte gjort det så har jag spelat sims! Hur underbart att Island living kommer ut mycket snart som om jag inte redan var för beroende av att spela redan! 😂Utöver det beroendet så har jag fått ett helt annat och det är att rita på min iPad! Använder mig utav appen adobe draw och det är så satisfying!

Helgen kommer att spenderas med nära och kära blir nog till och med lite alkohol och god mat så jag kan tänka på annat. Vad ska ni ha för er i helgen?

Mina två senaste målningar i adobe draw. Målat av mig och lillebror! Himla svårt dock så är inte 100 nöjd då jag inte har någon i pencil ännu men har klickat hem en så då lär det nog bli lättare!

//Louiseelinore <3

Gillar