Otursdag

Vem håller med om att frukost är det bästa som finns? Vet inte vad jag skulle göra utan en ordentlig frukost speciellt nu när jag tränar så pass mycket! :D Mina drömmiga favorit proteinpannkakor från bodylab (white chocolate) är favorit frukosten just nu!

Jag tror inte det var min dag igår haha. Var helt slut för det första men hade planerat att umgås med Jennie och träna. När jag skulle åka och möta Jennie så tyckte jag att min bil lät konstigt men reagerade inte jätte mycket på de jag menar den är gammal 😉. Inte förens Jennie reagerade på att hon tyckte de var nått som såg konstigt ut så insåg jag att mitt avgassystem var helt åt h*lvete.

Ringde farbror Mikael i panik och som vanligt löser han allt! Åkte till hans jobb och på bara en stund var det en snäll kille där som fixade min bil haha dom borde vara trötta på min bil där😉. När det var klart kunde vi äntligen äta innan jag färgade Jennies hår. Efter det blev det gymmet men för första gången sen jag började träna var jag tvungen att avbryta efter ca 15 minuter då jag började kallsvettas och såg halvt svart. Fick sån ångest över att jag inte klarade träna så ringde min syster som sa att jag tränat för mycket och måste vila. Visste såklart det men var liksom tvungen att höra henne säga de så jag inte skulle känna mig värdelös. I know sick men jag sätter så höga krav på mig själv när jag verkligen vill nånting! Idag behöver jag vila så tar en helt ledig dag och satsar på att Kunna träna ett ordentligt styrkepass ikväll istället! Hoppas ni får bästa onsdagen! 💛

//Louiseelinore <3

Gillar