Paketinslagning

Hej finisar! Så det blev lite ändrade planer igår. Mamma ringde och var inte alls pigg, blev jätte orolig men hon ringde 1177 och dom tyckte att hon skulle vänta med att åka in till idag iallafall. Hon har nämligen en liten inre blödning som dom håller på att utreda vilket jag tycker är riktigt obehagligt men hoppas man kan lite på sjukvården! Iallafall så var hon så trött så hon inte orkade någonting och då tyckte jag och syster att det var bättre att vi tog hand om lillebror! Så min syster åkte och hämtade honom medans jag tränade och sen kollade vi bara på film innan vi gick och la oss (klockan var rätt mycket).

Nu är dom och handlar lördagsgodis och jag orkade inte hänga med för har inte sovit någonting pga att jag är så orolig över mamma så jag passar på att blogga istället. Ska börja skriva på ett samarbete nu medans dom är iväg men annars har jag redan förberett en del inlägg redan så det är så himla skönt för det känns som jag har så himla mycket nu den kommande veckan.

Innan mamma ringde och berättade att hon var dålig igår så höll jag på ganska länge med att slå in påskpresenter. Fick nämligen hem en del av paketen jag ska ge bort igår och lite grejer ifrån panduro. Vem älskar inte panduro?! 😃 Älskar att ge bort presenter och speciellt när man vet att dom kommer bli glada!

Jag hoppas att ni har en underbar lördag! ❤

ÄLSKAR att spendera massor med tid på att kolla olika paketinslagningar på pinterest!

//Louiseelinore <3

Gillar