Pest eller kolera

Kikade in hos @blogglistor och upptäkte en hel del nya listor hur grymt! Kika in där! Tänkte börja med en sommartag iallafall känns som jag inte fokuserat på så mycket sommar här i bloggen!

1. I sommar äter jag helst jordgubbar eller vattenmelon? Vattenmelon alla dar är besatt! :D

2. I sommar har jag helst picknick i skogen eller vid vattnet? Vid vatten såklart!

3. I sommar går jag hellre på en riktigt bra festival men får leva med en regnig sommar eller ingen festival men jag får vakna till solljus och fågelkvitter hela sommaren? Jag kan leva utan festivaler så det blir mitt svar!

4. Jag måste tatuera in en sol någonstans på kroppen. Var någonstans placerar jag tatueringen? Foten! ;D

5. I sommar trampar jag hellre sönder solglasögonen eller får solkräm på kläderna? Får solkräm på kläderna har redan tillräkligt med otur och tappar bort/ tar sönder mina brillor!

6. Hellre att min bikini åker av p.g.a. lös knytning framför alla på stranden eller att mina hörlurar slängs ner i poolen? Är hellre naken framför alla än att kunna leva utan hörlurar! Eller de beror på om man får köpa ny hörlurar iofs? :P

7. I sommar har jag hellre ful och ojämn bränna eller stora svettfläckar under armarna varje sommardag? oj den var svår! Inget av det men måste jag välja så får jag väl välja ful bränna haha vill inte gå med svettfläckar varje dag!

8. Jag fyller hellre år på sommaren när nästan alla mina nära och kära är bortresta, eller jag fyller år i november när alla är närvarande? November!

9. Jag åker på 2-veckors semester utan Wi-fi eller stannar hemma i Sverige med nätverk? 2 veckor utan wifi man kan ju uppdatera med grymma bilder när man kommer hem igen då ;).

10. I sommar äter jag bara mjukglass i bägare eller mjukglass i våffla? Mjukglass ska va i bägare enligt mig! ^^

//Louiseelinore <3

Gillar