PMS deluxe

Här om dagen gnällde jag på att vädret sög och nu vill jag klaga på hur brutalt varmt det är haha varför är man aldrig nöjd? 😂 Att jag vill klaga kan ju iofs bero på att jag har lite PMS och ska ha min mens snart haha. Igår blev jag sjukt irriterad på bestie för han hade ett konstigt sett att göra stuvade makaroner på, ja ni förstår ju... Inte lätt att vara kvinna i dessa lägen! Jag fick iallafall göra makaronerna på mitt sätt haha himla tur det. Det märkts nog ganska tydligt på mig när min mens närmar sig haha för normalt sätt så är jag oftast väldigt glad och positiv eller ja jag är ju det fortfarande men bara extremt lättirriterad.

Men iallafall på tal om matlagningen igår så gjorde jag vegansk falukorv i ugn och det var så himla gott! Jag har ju inte ätit kött eller kyckling på 3-4 år nu men äter fortfarande ost, skaldjur (extremt sällan dock) och sånt där vet inte riktigt vad man kallar mig då men det spelar ju egentligen ingen roll. Jag har extremt svårt för ägg dock och vill helst av allt bara äta mina egna bakverk för där tar jag ut navelsträngen (jag kallar det så) ur äggen. Haha ja vet jag blir bara mer och mer konstig och kräsen. Dock är det ju så himla svårt att inte få i sig ägg ändå. Haha skulle jag göra en lista på alla konstiga saker med mig så skulle ni nog tänka men gud vad är det där för människa! 😂

Planerna idag är inte riktigt planerade, trotts vädret så ser jag serier just nu och bara tar det lugnt. Min hund vill inte vara ute och kan inte med att lämna henne själv när hon har mens, man vet ju hur det känns liksom! Jag håller även på o tvättar haha jag tvättar alltid nu för tiden. Imorgon där emot är dagen jag sett fram emot mest den här veckan. Jag ska äntligen få åka till godisaffären Kandyz och köpa mängder med godis. Haha okej jag har väl egentligen fått det hela tiden men just att jag och bestie planerat just på fredag och jag kan ärligt inte tänka på nått annat just nu! Jag kommer köpa choklad i mängder! Innan det så kommer min syster och farbror på besök för lunch och ska även försöka hinna med ett sh,bam pass med sis innan hon åker hem.

Jag hoppas ni får/har en fantastisk dag finisar! ❤

//Louiseelinore <3

Gillar