Roadtrip

HUUUUUR UNDERBART MED FREDAG?! Just nu känner jag mig på så himla bra humör! Idag ska jag, sis och min hund på en roadtrip till Vetlanda. Vi ska nämligen hälsa på hennes pensionat hon brukar vara på när vi är utomlands eller brukar är väl att överdriva hon var där sist vi var utomlands. Varför 10 mil bort undrar ni då? Tycker det är så himla svårt att lämna min hund och dom har superbra betyg och stället är riktigt mysigt med massor med stora inhägnader för hundarna att spring fritt på! Ska bli skönt att komma iväg lite!

Jag tog en liten paus ifrån bloggisen igår då min kropp sa ifrån totalt! Hade tränat ganska hårt med intervallträning flera dagar irad och knappt sovit någonting så det var nog inte så konstigt. Behövde bara vila och sova några timmar och inte ha några måsten och idag så vaknade jag upp på mycket bättre humör, himla tur när vi ska köra 20 mil.

Annars i helgen så blir det storstädning imorgon, sis ska sova över inatt så får hjälp av henne och sen ska vi baka tårtan till människorna på kalaset tills på söndag. Min hund fyller ju 4 år så självklart ska vi fira det. Farbror kommer förbi med lunch på lördag också. Sen har jag en massor med inlägg till bloggis att förbereda i helgen, serieinlägget och två samarbeten som ska upp nästa vecka, Yes im back!

Hoppas ni får en fantastisk helg älsklingar!

Syns det hur beroende jag är av proteins produkter? 😂 Kan verkligen tipsa om deras träningspepp som ger mig världens energi till att köra min intervallträning! (ej spons)

//Louiseelinore <3

Gillar