Roligaste som finns att shoppa

Innehåller affiliate-länkar

Hej finisar! Jag har känt mig ganska nere dom senaste dagarna men har vaknat upp på betydligt bättre humör idag! 😃 Mina syskon har sovit över tills idag och min syster är fortfarande kvar en stund till iallafall innan hon börjar jobba. Hon ska hjälpa mig färga mitt hår, känns som det var 100 år sen sist jag ens gjorde nått med mitt hår haha så är väl på tiden.

Att jag känt mig nere har nog varit en blandning utav allt. Mensvärk, slutat med min medicin och att jag har en klump i magen för att jag ska vittna i rättegången. Såklart även annat runt omkring mig som jag inte kan ta upp i bloggen. Himla tur att mina syskon kom och piggade upp mig igår! ❤

Jag har även tröstshoppat en del nu dom här dagarna haha mest påskpresenter till mina nära och kära om jag ska vara ärlig men även lite saker till mig själv som tre par nya träningsbyxor bland annat. Hittade dom på bilden nedan ifrån gina tricot för endast 210 kr (tidigare 700). Dom har nämligen final sale 70% så skynda er om ni vill fynda nått! Träningsbyxor är verkligen bland det roligaste som finns att shoppa enligt mig!

Känns ändå himla skönt att jag inte kommer vara ensam så mycket idag så jag slipper tänka på allt för lagom till att sis åker till jobbet så kommer Robin hit. Hoppas ni har en bra torsdag för hur skönt ska det inte bli med fredag imorgon?! 😃

BTW har ni testat den nya limited edition noccon? Den är såååå god så jag seriöst funderar på att klicka hem ett helt flak! Haha men det känns ändå som den kommer finnas hela sommaren?

//Louiseelinore <3

Gillar