Så himla god

Älskar att jag upptäckt måltidsersättningarna ifrån protein.se! Tipsade ju om att vaniljsmaken var god tidigare men jordgubb är ännu godare! Dom hjälper iallafall mig att må så mycket bättre när jag inte kan äta. Jag har ju nämnt tidigare att jag tappar matlusten och har svårt att äta pga min medicin ibland så nu istället för att hoppa över att äta en hel dag och må skit så är det underbart att jag iallafall kan få i mig dessa! Jag mår oftast illa på kvällen och morgonen så det är då jag behöver dom som mest dock så dricker jag bara en gång om dagen max då det inte är bra att skippa mat överlag en hel dag! Kan verkligen rekommendera dessa OM ni har som mig MEN byt aldrig ut alla måltider under en dag och känner du att enda syftet att dricka måltidsersättning är för att gå ner i vikt gör inte det heller finns så många mer hälsosamma metoder + du är fin som du är, lev som du vill leva och så länge du mår bra av det, fuck alla som försöker säga emot dig! ❤ Är så trött på folk som alltid ska ha så många åsikter om hur andra är, ser ut, väljer att leva!

Söndag idag, känns som hela den här helgen tog slut på en timme! Min syster ska komma senare ikväll och sova över här för mamma måste låna min bil då hennes gick sönder igår och jag vågar inte sova utan en bil stående utanför, tur att sis ALLTID ställer upp! Hade en lugn dag för mig själv igår förutom att min farbror var förbi en sväng med lunch så snällt! Behövde verkligen vara själv efter att det är total stress i mitt liv pga allt!

Fick precis ett samtal av mamma som sa att min lillebror ville komma hit för han saknade mig och Roxie, självklart får han det så han lär nog vilja spela xbox ett tag! Haha hoppas ni får en riktigt bra söndag!

//Louiseelinore <3

Gillar