Santa paws is coming to town

Hej finisar! Jag har fortfarande väldigt ont i huvudet efter min lilla olycka haha men jag kämpar på. Borde kanske egentligen vila konstant men jag har verkligen inte tålamod till det! Jag har väl inte gjort överdrivet mycket heller men jag har iallafall bakat kladdkakemuffins till min lillebror efter som att vi har honom inatt och kärleksmums till min syster för dom ville ha det. Men mest så har jag velat ha nått att göra för att inte tänka på värken och rädslan av att det ska bli värre.

Jag har också försökt fota lite julbilder på min hund. Dock så gillar hon inte sin tomteluva så mycket haha men jag fick muta henne med godis så gick det bra. Vid 17 tiden kom iallafall mina syskon hit och vi har väl inte hunnit så mycket mer än att äta och fika, mina muffins blev tydligen goda iallafall efter som han fick i sig hela 6 stycken. Själv är jag knappt sugen på nått sött alls när jag bakar så mycket! 😂 Nu har vi kollat på filmen trolls och eftersom klockan redan är halv nio så är det verkligen dax att lyssna på nån saga och somna, men tänkte iallafall uppdatera här först.

Jag får hoppas inte min hund blir lika sur på mig efter att jag har klickat hem en jultröja till henne som jag gjorde idag 😁. Tänkte lite att hon gillar ju sin regnkappa väldigt mycket så då skadar det väl inte att ha en tröja på sig en gång om året? Haha vi får se helt enkelt om hon godkänner det kommer inte tvinga henne såklart. Klickade även hem lite julklappar till henne som hon behöver, nu har jag bara 1000 julklappar kvar känns det som.

Varför ska det vara så svårt att hitta julklappar det här året! Till och med min lillebror som alltid har varit superenkel att köpa till har blivit kräsen, men jag har iallafall fått ur honom några saker 😝 Ibland är jag så trött på min familj för att dom aldrig någonsin kan säga vad dom önskar sig, haha. Nu ska jag gosa med mina syskon, men hoppas ni haft en fantastisk dag!

//Louiseelinore <3

Gillar