Saturday

Hej finisar! Fick inte riktigt allt gjort på min to-do- list igår så som att åka till sortergården men det var för att det stängde tidigare på fredagar tydligen, städa köket men det gjorde jag i morse istället, städa badrummet som jag får försöka göra idag och jag har inte heller beställt kalendrarna eller förbokat spelet men de är ju ingen brådska. Kanske ska börja göra sånna listor på vardagarna här i bloggis då det faktiskt var roligt att pricka av här efterhand + att jag fick mer motivation när jag prickade av offentligt 😉.

Handlingen igår tog ganska lång tid men Gud vad skönt det var när det äntligen var över. Eftersom det blev så länge och vi kom hem rätt sent så fick det bli McDonalds mat igår och sen hade vi ingen ork mer så vi satte på en film ”brightburn” som jag somnade till haha så missade totalt slutet och sen var det bara att rasta vovven snabbt innan vi äntligen gick och la oss.

Idag är det lördag och eftersom det är världens höstväder ute med blåst och regn så är det ett perfekt Netflix väder. Vi kollar på flash nu i väntan på att det förhoppningsvis ska sluta regna så vi kan gå upp i skogen, min hund vägrar ju att gå ut när det regnar. Utöver det ska vi laga god mat och göra en ostbricka tills ikväll och kanske se nån film, en perfekt lördag med andra ord. Söndagen kommer nog inte se så mycket mer ut men nästa vecka är det ju halloween så då ska vi skärva pumpor 🎃 och fira lite halloween med lillebror därav lite halloween inköp i gårdagens shopping. Jag kommer även baka lite mer och ska försöka mig på att pyssla lite mer pynt till hemmet ja men ni kommer ju få se såklart!

Hoppas ni får en fantastisk helg! ❤️

//Louiseelinore <3

Gillar