Serie nyheter #1

Det här inlägget hade jag egentligen tänkt lägga upp igår då jag brukar ha serierelaterade inlägg på just söndagar. Dock hade jag en ganska dålig idag igår pga olika anledningar så får bli idag istället. Nu har jag ju inte tre olika serier att tipsa om men jag har en hel del serie nyheter att uppdatera er om varje söndag istället, för ja jag är ju en extrem serienörd och håller koll på allt! 😉

Klicka på serierna för att komma till trailern.

Vi kan ju börja med att prata om några säsongs premiärer som jag är väldigt taggad på! Den 14e December släpps både säsong 4 av Fuller house och ett julspecial avsnitt utav the Chilling adventures of Sabrina på Netflix! Sen får vi redan se säsong 2 utav denna underbara serie redan 5 April! En annan serie som jag gillar väldigt mycket på Netflix är Grace and Frankie och säsong 5 släpps den 18 Januari! SÅ TAGGAD!

Några helt nya serier som släpps inom en snar framtid och som jag är väldigt taggad på att kolla in är Good trouble som är en spinoff till The Fosters, dock har jag inte sett klart alla avsnitt av the fosters än MEN har ju till 9e Januari på mig då man kan se första avsnittet. En annan serie som också är en spinoff är Schooled som man kan se den 10e Januari. Schooled är en spinoff till the Goldbergs som är en komedi serie jag följt ganska länge.

Jag har ju faktiskt också sett klart två serier den här veckan! Båda dom här har jag följt under en lång tid och den ena serien är sorgligare att den är slut än den andra. Vi kan börja med Camping en serie som finns på HBOnordic med bland annat Jennifer Garner i huvudrollen. Tycker att den är lite smått underhållande och kan rekommendera den! Vet inte om det kommer att komma en säsong två men det återstår att se. Den andra serien har jag nämnt 2000 gånger känns det som men nu har jag sätt klart alla 6 säsonger och är så ledsen över att det inte kommer att komma någon mer säsong. Jag pratar såklart om GRIMM. Så mycket tips älskar den serien! Alla 6 säsongerna finns på Netflix. MEN har faktiskt läst att det antagligen kommer att komma en spinoff och då lär jag se den!

Just nu har jag 5 favoriter bland dom pågående serierna som jag följer och det är Dirty John som endast har släppt två avsnitt än så länge men som jag fastnade för direkt. En annan serie som jag tycker om väldigt mycket är Tell me a story som släppt 6 avsnitt redan som jag faktiskt också fastnade för väldigt snabbt! Legacies som är en utav Vampire diaries spinoff serier och den är så bra, den har också bara släppt 6 avsnitt än så länge. Sen är det två serie som jag följt ganska länge som jag längtar till varje vecka och det är Crazy ex-girlfriend och Empire ! Dock kommer det att vara uppehåll nu över jul och det så då måste jag hitta nån ny serie med massor av säsonger, TIPSA GÄRNA!

//Louiseelinore <3

Gillar