Serie nyheter #12

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Seriepremiärer: En serie som jag följt tidigare men som jag ligger efter några säsonger med är FEAR THE WALKING DEAD självaste spinoffen till the Walking dead. Älskar ju TWD och tycker ftwd är bra också så får nog kolla klart på den serien längre fram! Iallafall första avsnittet utav säsong 5 släpps den 3 Juni!

Nya serier: Netflix är ju experter på serier uppenbart och en ny serie som släpps snart är SPECIAL! Vi kan se säsong 1 den 12 April och den kommer att handla om en homosexuell man med cerebral pares som slår sig fri sin isolerade tillvaro för att äntligen få leva det tillvaro han drömmer om. Tror den kan vara kul och kommer såklart att ge den en chans!

En annan serie som släpps på netflix ganska snart är DEAD TO ME! En mörk komediserie som kommer att handla om en stark vänskap som växer fram mellan en spänd och stressad änka och en frisinnad själ som bär på en chockerande hemlighet. Christina Applegate spelar en utav huvudrollerna och hon är ju grym så är så nyfiken på den här! Serien släpps den 3 Maj!

Och den sista nya serien för den här gången, dock ingen netflix serie men kan vara lika bra ändå haha! Serien heter LA.´S FINEST och har bland annat Jessica Alba i huvudrollen! En serie som är spinoff till filmerna Bad boys och vi kommer att få följa en knarkagent vid namn Sudney Burnett med partner står inte så mycket mer men ska bli spännande att kika in! Första avsnittet finns att för oss på bland annat HDMT den 14 maj!

Veckans serietips: Jag har sett klart en hel del serier den senaste tiden så har massor med tips framöver men det är för att många serier sänder sina säsongsavslutningar nu på våren. Har iallafall tre tips nu var av alla nyligen har sänt sina sista avsnitt och det första tipset är LEGACIES! Har nämnt serien några gånger tidigare men för er som inte vet så är det en spinoff till the vampire diaries och the originals så är ni galna fans av TVD som jag så kan jag verkligen rekommendera er att kolla in den här (även om den inte slår tvd). Vi får följa 17 åriga Hope Mikaelson en "tribid" (varulv, vampyr och häxa) som är dotter till Orginal vampyren Klaus Mikaelson och Haley Marshall, arvtagare till de starkaste vampyr, varulv och häxblodlinjerna. Vi möter Hope och Saltzman tvillingarna Lizzie och Josie på Salvatore Boardning School for the young and gifted. Skolan är specialiserad på vampyrer, häxor och varulvar och lär den hur de ska kontrollera sina övernaturliga krafter. Hela första säsongen finns på HBOnordic!

Den andra serien jag tänkte tipsa om idag är den nya komedi serien THE OTHER TWO! Fastnade ganska direkt efter första avsnittet och följt den varje fredag (ish) sen dess nu har sista avsnittet precis sänts och kan verkligen rekommendera den! Serien handlar om Brooke, en fd professionell dansare och hennes wannabe actor bror Cary som försöker finna deras plats i världen i skuggan på sin 13 år gamla lillebror som redan blivit världskänd! Ni kan se hela första säsongen på bland annat HDMT.

Och sista tipset för den här söndagen är THE WALKING DEAD! En bland mina absoluta favoriter som redan sänt 9 säsonger och jag älskar det! Blev riktigt besviken när dom dödade och tog ur några av mina favoritkaraktärer men dom tog in Ryan Hurst (Sons of anarchy) och blev kär i serien på nytt då! I walking dead får vi följa med i en värld där allt handlar om överlevnad mot både zombies och människor. Vill bara säga att har ni inte kollat in den här serien än vad väntar ni på?? 😉 Dom 8 första säsongerna finns på HBOnordic.

Förnyade och avslutade serier:

CHARMED - Om ni är i min ålder så minns ni kanske serien förhäxad när ni var mindre? Jag älskade den och nu sänds en remake utav serien som jag följer varje vecka och nu är det också bekräftat att det kommer att komma en säsong 2!

ALL AMERICAN - Tipsade nyligen om den här serien och är väldigt glad att även den här serien förnyats och kommer få en säsong två!

MODERN FAMILY - Älskade modern family, serien som alltid får än på bra humör är också förnyad! Det kommer att komma en säsong 11 men dock så kommer det att vara den sista någonsin! Tråkigt men glad att man fått följa med dom så här länge!

//Louiseelinore <3

Gillar