Serie nyheter #2

Klicka på serierna för att komma till trailern.

Säsongspremiärer: Netflix serienA series of unfortunate events säsong 3 har premiär den 1 Januari. Jag har sett den första säsongen men kommer även att försöka se den andra så snart som möjligt för tycker om den serien väldigt mycket. SMILF säsong 2 har premiär den 21 Januari (Iallafall då vi kan se den i Sverige). Som jag väntat på den här säsongen! Det har varit ganska långt uppehåll sen första säsongen sände sitt sista avsnitt. Black-ish har en spinoff serie ifall ni skulle ha missat det som heter Grown-ish och jag har sett hela första säsongen så såklart är jag taggad på den andra. Första avsnittet släpps 3e Januari! Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis.

Nya serier: En serie som jag ser fram emot är FAM som är en ny sitcom serie där bland annat Nina Dobrev spelar en utav huvudrollerna och det är väl mest därför jag är taggad på att se den. Vi kan se första avsnittet den 11 Januari! En annan ny serie som jag är intresserad av att kolla in är The Passage en dramaserie som verkar så spännande. Vi kan se första avsnittet den 15 Januari.

Veckans serietips: Tidigare i veckan började jag att kolla på serien How to get a way with murder som finns på Netflix och fastnade direkt! Jag har sett klart nästan två säsonger redan och kan knappt sova på nätterna för att jag inte kan sluta att kolla HAHA! Så det får bli den här veckans tips! Nu hoppas jag bara att dom andra säsongerna är lika bra! Det finns 4 säsonger på Netflix och den 5e är pågående nu (med uppehåll över jul).

Den här veckans favorit avsnitt: Legacies sände sitt sista avsnitt innan juluppehållet i fredags och det var så bra! Hade hoppet uppe om att man skulle få se Hopes pappa Klaus men så fick man inte det... Dock fick jag ändå hopp om att man kanske kommer få göra det längre fram! Hoppas också på att jag kommer att få se fler karaktärer från The Vampire Diares och The Originals än så länge har man ju fått se (förutom Alaric som är en utav huvudrollerna även i den här serien och Hope då såklart) Jeremy Gilbert, Jo (Tvillingarnas biologiska mamma) och Matt Donovan. Längtar tills serien kommer tillbaka den 25 Januari!

//Louiseelinore <3

Gillar