Serie nyheter #3

Har lovat serieinlägg ett tag men har kommit upp en massor och varit en massa runt omkring mig som gjort att jag inte riktigt orkat fokusera på bloggandet fullt ut, men nu är jag tillbaka med ett nytt och hoppas ni uppskattar det! 😃

Klicka på serierna för att komma till trailern.

Säsongspremiärer: Netflix serien One day at a time släpper säsong 3 den 8 Februari! En komediserie som jag tycker om väldigt mycket! En serie jag väntat på i 100 år känns det som är Shadowhunters som kommer tillbaka efter ett uppehåll sen i maj! Avsnitt 11 sänds den 26 Februari på netflix. En serie som jag fastnade för direkt var Good girls , första avsnittet utav säsong 2 släpps den 4 Mars, så himla bra! Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis.

Nya serier: Netflix släpper den 1 Februari en serie som heter Russian doll med Natasha Lyonne (orange is the new black ) i huvudrollen! Efter trailern så blev jag grymt taggad! En annan serie som jag är nyfiken på är Miracle workers en komedi serie med Daniel Radcliffe som en utav huvudrollerna är extremt nyfiken på att se honom i en komediserie, första avsnittet sänds den 13 Februari! Avslutar med ännu en netflix-serie (bara jag som tycker netflix blir bättre och bättre?) Serien heter The Umbrella academy med bland annat Ellen Page och har premiär den 15 Februari! Hur jag ska hinna kolla på allt är en stor fråga men får hoppas att inte alla är bra ;D.

Veckans serietips: Mitt största tips och också den serien jag varit mest besatt av den senaste tiden är The Fosters! Jag har nu sett klart alla säsongerna (5). Har nog aldrig gråtit så mycket till en serie någonsin, varje avsnitt har varit så emotional! Thank god for the spinoff som började sändas nu i Januari! Kan verkligen rekommendera den, så fin, så bra budskap och så vidare!

Den här veckans favoritavsnitt: Måste ändå säga Good troubles (the fosters spinoff) tre första avsnitt som jag kollat ikapp nu! Blev positivt överraskad över att jag gillade den lika mycket trotts att det inte handlar om hela familjen utan för det mesta Callie och Mariana. Dock vet jag att alla familjemedlemmar kommer att gästa och redan under dom här avsnitten så fick vi se Jude, alltså söta Jude som kom in i ett väldigt passande avsnitt och i nästa veckas avsnitt så har jag sett att Jesus ska gästa, så är såklart taggad! Kommer definitivt fortsätta att kolla varje vecka och håller tummarna för att det kommer att komma massor av säsonger då jag inte vill släppa The Fosters!😜

//Louiseelinore <3

Gillar