Serie nyheter #4

Klicka på serierna för att komma till trailern.

Säsongspremiärer: Det känns som det har gått en evighet sen Stranger things säsong 2 släpptes på netflix och tror att många har väntat länge på den 3e säsongen men nu äntligen har dom kommit ut med att säsong 3 släpps den 4 Juli, känns kanske som en evighet tills dess men nu har vi iallafall ett datum! 😉

Två anda serier som jag äääälskar och ser fram emot är Jane the virgin och iZombie! Det första avsnittet utav säsong 5 av Jane the virgin släpps 28 Mars och det första avsnittet utav säsong 5 av iZombie släpps 3 Maj. Båda dessa serier sänder sin sista säsong nu i år vilket är tråkigt! Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis.

Nya serier: Tre nya serier jag har fastnat lite för när jag kollat trailern är Proven innocent en drama serie som jag tror kan vara riktigt bra! Handlar kort och gott om ett team som löser felaktiga domar. Första avsnittet kan vi se den 16 Februari. Weird city en komediserie som handlar om människorna som bor i den framtida staden som kallas Weird haha måste se bara för att den låter wierd! 😉 Första säsongen släpps iallafall den 14 Februari. Den sista nya serien för den här gången är Doom patrol en superhjälte serie som jag normalt sätt inte brukar tycka om men efter att ha sett trailern så är jag nyfiken! Första avsnittet kommer finnas att se den 16 Februari.

Veckans serietips: Russian doll! Såg klart första säsongen ganska fort när den släpptes alltså förra veckan haha jag fastnade direkt med andra ord. Natasha Lyonne är min favorit ifrån OITNB och eftersom hon spelade huvudrollen i den här serien så var jag tvungen att se den. Den handlar iallafall om Nadia som på sin 36e födelsedag dör och vaknar upp samma dag och samma plats om och om igen serien finns på netflix!

En annan serie som också finns på netflix är Sex education! Jag hade verkligen inte planerat att kolla på den serien men när jag såg att Mikael Persbrant var med så var jag ändå nyfiken! Jag trodde den skulle vara jätte seg och dålig men fastnade direkt för den också. Serien handlar om en tonåring som är oskuld och bor tillsammans med sin mamma som jobbar som sexterapeut. Tillsammans med en skolkamrat så startar han en egen hälsomottagning.

Sen har vi en HBO serien Tell me a story eller den finns på HBO iallafall hela första säsongen. Serien där tre utav våra favoritsagor blir till verklighet mer mörkt och i dagens New York! Sagorna i den första säsongen är "Rödluvan" "Hans och Greta" och "De tre små grisarna". Många kända ansikten som bland annat Paul Wesley från TVD, Danielle Campell från TO, Kim Cattrall från SATC och Dania Ramirez ifrån OUAT. Tyckte verkligen om första säsongen och är grymt nyfiken på nästa säsong!

Avslutade och förnyade serier:
The purge - Har ni inte sett första säsongen men älskar filmerna så se den! Tycker den första säsongen var grymt bra och är otroligt glad över att serien är förnyad till en säsong 2!

The Neigborhood - En komediserie som pågår nu faktiskt men som redan är klar för en säsong 2!! Älskar den och underbart att få se Max Greenfield ifrån New girl och Beth Behrs ifrån 2 broke girls i en serie tillsammans!

Take two - Tyckte verkligen om den här serien men dom har valt att inte förnya till säsong 2. Så tråkigt!

//Louiseelinore <3

Gillar