Serie nyheter #5

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis.

Seriepremiärer: En serie som släpper första avsnittet utav säsong två den 4 mars är GOOD GIRLS! Jag såg hela första säsongen på netflix för ett bra tag sen och gillade den väldigt mycket och är då såklart taggad på en ny säsong. Det kommer nog dröja lite längre innan den kommer ut på netflix eftersom det inte är en netflix original serie så får kolla på den på hdmt. För er som inte har sett den så handlar den om att tre mammor finner sig i plötsligt desperata omständigheter, som kräver att de slutar ta det säkra före det osäkra och riskerar allt för att få tillbaka kontrollen.

En annan serie som jag faktiskt inte sett men vill se är BILLIONS! Serien handlar om åklagaren Chuck Rhoades som ger sig på riskkapitalisten Bobby "Axe" Axelrod, vilket urartar i en strid mellan två absoluta New York-giganter. Första avsnittet utav säsong 4 har premiär för oss den 18 Mars.

En till serie som jag planerat att se men som inte blivit av en är THE BOLD TYPE! En dramakomediserie om det skandalösa livet för tre unga kvinnor som jobbar på en modetidning i New York. Inspirerad av tidningen Cosmopolitans förra chefredaktör Joanna Coles liv. Säsong 3 har premiär den 10 April.

Nya serier: En serie som jag verkligen längtat efter är THE PERFECTIONISTS! Serien som är en spinoff till pretty little liars. PLL sände sitt sista avsnitt någonsin sommaren 2017 vilket var tråkigt men blev genast glad igen när dom kom ut med att det skulle komma en spinoff ganska direkt efter och nu snart är den äntligen här! 21 mars och handlingen kommer vara lite densamma om jag förstått det rätt förutom att dom enda som är med ifrån PLL är Alison och Mona.

En annan ny serie som jag tror kommer att vara riktigt bra är THE ACT. Handlar om en tjej som försöker komma ifrån en giftig relation som hon har med sin mamma ser fram emot första avsnittet (kan också vara att alla avsnitt utav säsongen släpps samtidigt) som sänds den 21 Mars också.

Och den sista nya serien för den här gången som jag är nyfiken på är WHISKEY CAVALIER! Serien kommer att handla om en FBI agent och hans nya partner som planerar att rädda världen men dom måste stå ut med varandra först. Känns lite som takes two men ändå inte. Jag kommer iallafall att kolla in första avsnittet för att se om det är nått att ha och det sänds den 28 Februari.

Veckans serietips: ONE DAY AT A TIME är en netflix serie som jag tycker är riktigt bra! Dels för att det är mycket humor men också för att det är en hel del saker som man kan känna igen sig i speciellt nu den senaste säsongen. Handlar om tre generationer av samma Cuban- American familj som lever i samma lägenhet: en ny skilja fd militär mamma, hennes tonårsdotter och tonårsson och hennes gammaldagsa mamma. Kan verkligen rekommendera och det finns nu tre säsonger ute.

THE GOOD PLACE är en serie som jag har lite hatkärlek till kan tycka att vissa avsnitt inte är så speciellt bra medans andra är jätte bra och kan helt ärligt säga att serien var som bäst dom första två säsongerna men tycker ändå den är värd att ge en chans. Handlar om att den självupptagna Eleanor Shellstrop blir påkörd av kundvagnar och hamnar i livet efter detta, men hon inser snart att hon hamnat i himlen av misstag.

Och en serie som nu mera finns på netflix såg jag DIRTY JOHN! Debras till synes perfekta liv får sig en törn när hon faller för den karismatiska doktorn John. Som sveper med henne i en himlastormande romans. Men det visar sig snart att John har många hemligheter som sakta men säkert börjar komma upp till ytan och snart dras Debra in i ett sinnessjukt spel av bedrägeri, psykologisk manipulation och terror. Serien är baserad på en riktigt händelse och är helt sinnessjuk och jag tror helt ärligt att den typen av händelser är mer vanliga än vad man tror. En så länge finns det en säsong men det kommer att komma en säsong två också längre fram.

Avslutade och förnyade serier:

FULLER HOUSE - "Spinoffen" till Full House som jag alltid kollade på när jag var mindre har förnyats med säsong 5 som antagligen kommer att släppas i slutet utav 2019 som också kommer att vara den allra sista säsongen.

THE BIG BANG THEORY - Många kanske redan vet att den pågående säsongen nu är den allra sista känns så konstigt att dom efter 12 säsonger har bestämt att lägga ner, kommer definitivt sakna att följa den här serien!

TELL ME A STORY - Serien jag tipsade om i förra inlägget som jag verkligen tycker om kommer att släppa en säsong 2 antagligen senare det här året.

//Louiseelinore <3

Gillar