Serie nyheter #6

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis.

Säsongspremiärer: En serie som jag gillar väldigt mycket konstigt nog för den är väldigt speciell haha är SANTA CLARITA DIET! Serien handlar om Sheila (Drew Berrymore) och Joel (Timothy Olyphant) som lever småtråkiga liv som ett gift mäklarpar i förorten Santa Clarita, tills den dag då Sheila går igenom en stor förändring som leder till både död och katastrof... fast på ett bra sätt. Serien är en netflix original och hela säsong 3 släpps den 29 Mars! Har ni inte sett den se den!

KILLING EVE är en serie som jag varit nyfiken på men inte hunnit att se än! Den handlar om Eve (Sandra Oh), en uttråkad och smart säkerhetsagent på MI5 som är långt ifrån nöjd med sin skrivbordstjänst, och Villanelle (Jodie Comer), en livsfarlig yrkesmördare som älskar den lyx hennes inkomster inbringar. När Eve får i uppdrag att spåra upp och stoppa Villanelle påbörjas en dödlig katt-och-råttalek som inte liknar någon spionhistoria vi sett tidigare. Säsong 2 har premiär den 8 AprilHBOnordic.

Och en efterlängtad serie för många, inte mig eftersom jag inte sett ett enda avsnitt haha men har sagt till mig själv att jag nån gång ska se första avsnittet även fast jag är ganska säker på att den inte är för mig! Serien jag pratar om är iallafall GAME OF THRONES berättelsen om den hänsynslösa kampen om tronmakten i det fiktiva riket Westeros, baserad på böckerna av George R.R. Martin. Handlingen involverar en rad kungaätter, riddare och lorder och kryddas med incestuösa förhållanden, blod, drakar, sex och ond bråd död. 15 April sänds första avsnittet av säsong 8 på HBOnordic.

Nya serier: En ny serie som jag är riktigt nyfiken på är QUICKSAND! Den första svenska netflix original serien med bland annat Felix Sandman i huvudrollen. Serien kommer att handla om när en tragedi sker i en av Stockholms rikaste förorter står en vanlig gymnasieelev, Maja Norberg, anklagad för mord. När händelserna från den tragiska dagen uppdagas avslöjas också privata detaljer om Majas förhållande med Sebastian Fagerman och hans dysfunktionella familj. Serien släpps den 5 April!

HANNA är en annan serie som jag är nyfiken på! Serien handlar om 15-åriga Hanna som under hela sin uppväxt levt avskilt i Östeuropas avlägsna skogar tillsammans med sin pappa Erik (Joel Kinnaman). Erik har tränat sin dotter att möta den hårda världen utanför deras isolerade verklighet, men när den hänsynslösa CIA-agenten Marissa Wiegler hittar dem sätts Hannas överlevnadsfärdigheter på prov. Hanna separeras från sin pappa och för att hitta honom igen tvingas hon in på en farlig resa ensam genom Europa. Första avsnittet finns redan ute men inte kollat på det än dom andra avsnitten utav första säsongen släpps den 30 Mars.

Och en till serie som jag tycker verkar bra efter jag sett trailern är THE ENEMY WITHIN! Serien kommer att handla om en FBI-agent och en landsförrädare tvingas jobba tillsammans för att ta fast en terrorist som hotar hela nationen och serien har premiär den 26 Februari.

Veckans serietips: Så den här gången har jag två tips, serier som jag sett klart alla säsonger som finns ute av och den första är A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS ! Säsong 3 släpptes den första januari det här året och är också den sista någonsin vilket är tråkigt då det är en serie som jag verkligen tyckt om men samtidigt så kändes det inte som dom skulle kunna hålla på för länge heller. Serien handlar om tre föräldralösa syskon - Violet, Klaus och Sunny - och deras djävulskt onde vårdnadshavare Greve Olaf som planerar att lägga vantarna på barnens arv. Ni kanske har sett filmversionen med Jim Carrey? Rekommenderar iallafall och alla säsonger finns på netflix!

Det andra tipset för idag är HAPPY TOGETHER! En komediserie som handlar om Claire (Amber Stevens West) och Jake´s (Damon Wayans Jr) normala "tråkiga" liv som gifta. Men en dag när superstjärnan Cooper dyker upp vid deras dörr så blir dom indragna in till hans liv med kändisskap. En typsik komedi serie som jag gillar, vet inte om det kommer att bli en säsong två (hoppas) men hela första säsongen finns ute iallafall.

Förnyade och avslutade serier:

CRAZY EX GIRLFRIEND - Äääääälskar den här serien och det är så tråkigt att dom lägger ner. Just nu pågår den 4e säsongen och den sista! Blir alltså ingen 5e säsong så tråkigt!

THE GOOD PLACE - Förnyad till en 4e säsong.

KIDDING - Förnyad till en 2a säsong.

//Louiseelinore <3

Gillar