Serielistan

Listan är såklart ifrån @blogglistor

1. Vilken var den första serien du följde? Den allra första serien jag började följa ordentligt var The O.C så bra!

2. Vilken serie följer du nu? Vad tycker du om den? Följer några serier nu men favoriten är Shooter och den är galet bra men kommer säkerligen att tipsa om den i ett inlägg snart :D.

3. Hur många serier har du sett? Alltså hur ska jag kunna svara på den frågan? Har sett så många olika serier att jag tappat räkningen :O.

4. Väljer du hellre att se på film, serier eller Youtube? Serier såklart!

5. En serie som du inte rekommenderar? Oj svårt men en serie som jag verkligen inte fastnat för är scream queens! Den enda jag kunde komma på just nu som jag inte gillar.

6. Väljer du hellre att följa 50 olika serier samtidigt eller endast följa en serie åt gången? kan omöjligt följa samtidigt så får välja 50 även om det känns omöjligt ;).

7. Ser du på serier ensam eller med sällskap? Oftast ensam men ibland börjar jag och sis följa en serie tillsammans på netflix.

8. Långa avsnitt och få säsonger VS korta avsnitt och flera säsonger? Beror lite på vad det är för serie. Är det en komediserie så föredrar jag korta avsnitt och många säsonger är det nån mer spännande serie som t.ex 13 reasons why så föredrar jag långa avsnitt och mindre säsonger.

9. Hur ofta ser du på serier? nästan varje dag skulle jag säga att jag ser nått avsnitt hit och dit.

10. Vilken är den bästa serien som du har sett hittills? om jag bara får välja en så är det garanterat Sons of anarchy men the Vampire diaries är en otroligt bra serie också!


//Louiseelinore <3

Gillar