Serienyheter #10

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Nya serier: WHAT WE DO IN THE SHADOWS! En komedi serie där vi kommer få följa med 4 vampyrer som levt tillsammans i 100 år. Vet inte riktigt vad jag tycker om trailern ännu men man kan alltid ge den en chans iallafall haha. Serien har premiär den 28 Mars.

En annan serie som jag faktiskt är nyfiken på är AMERICAN PRINCESS en serie gjord av skaparna utav Orange is the new black! Serien kommer att handla om Amanda som efter att ha kommit på sin "blivande" man med att vara otrogen bara några timmar innan dom ska gifta sig flyr och går med i en Renaissance Faire! Serien har premiär den 2 juni!

Veckans serietips: Den här veckan har jag sett klart sista avsnittet utav Shameless säsong 9 och tänkte därför passa på att tipsa om den! SHAMELESS är en serie jag följt länge och som är en stor favorit. Var lite trött på serien dock under säsong 7 och 8 men säsong 9 var sjukligt bra! Är dock osäker på hur nästa säsong blir men tänker inte avslöja varför ni som ser den får se. Jag är iallafall glad att det blir en säsong 10 för är verkligen inte redo att släppa taget! Serien handlar om familjen Gallagher som har sitt hem i Chicagos fattigaste stadsdelar. Den försupne fadern Frank gör inte mycket för att hålla samman sin sexhövdade barnaskara och Gallagher-barnen har därför lärt sig hantera situationer som vanligtvis kräver en förälder helt på egen hand. Bygger på den brittiska förlagan från 2004. TIPS TIPS TIPS!

Förnyade och avslutade serier:

LEGACIES - TVD/TO spinoffen får en säsong 2, WOHO!

DYNASTY - Serien med samma skapare som Gossip girl som är riktigt bra är förnyad till en säsong 3!

RIVERDALE - Allas älskade riverdale kommer även den att förnyas, vi kommer alltså att få se dom även i en 4e säsong utan Luke Perry dock... RIP!

//Louiseelinore <3

Gillar