Serienyheter #11

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: Har ni kollat på GOOD TROUBLE än? (spinoffen till the Fosters) Nästa vecka sänds sista avsnittet utav säsong 1 på onsdag MEN vi kommer inte alls behöva vänta länge tills säsong 2 har premiär! Redan den 19 Juni! WOHO!

Nya serier: Den 2 April släpps en ny version utav THE TWILIGHT ZONE! Jag har inte sett den första så har inte så stor koll på den men den släpptes 1959 så kanske inte så konstigt 😂 Efter att ha sett trailer på den nya så är jag iallafall nyfiken på att kolla om det är nått som faller mig i smaken!

En annan ny serie som släpps ganska snart på Netflix är BLACK SUMMER! Serien kommer att utspela sig de första dagarna efter att en zombieapokalyps har brutit ut och kommer att handla om Rose som har kommit ifrån sin dotter och ger sig ut på en farlig resa för att hitta henne, tillsammans med en liten grupp amerikanska flyktingar. Alla avsnitt utav första säsongen släpps den 11 April.

Veckans serietips: Har två tips den här veckan att dela med mig av och som jag sett klart och den första är LUCIFER! Lucifer kan vara den härligaste människan jag någonsin sett i en serie! Jag trodde inte serien alls skulle vara bra till en början vet helt ärligt inte varför men efter allt tjat om Lucifer från min omgivning så gav jag den en chans. Himla glad att jag gjorde det! Serien handlar om självaste djävulen Lucifer som bestämmer sig för att flytta ifrån Helvetet till Los Angeles där han startar en nattklubb och kommer i kontakt med en mordutredare. Allt jag har att säga är se den!!! Det finns 3 säsonger på netflix och den fjärde ska släppas nån gång i vår LÄÄÄNGTAR! Serien ägdes utav fox innan och hade planerat att lägga ner efter 3 säsonger men himla tur att Netflix var världens bro och valde att släppa en säsong 4, hoppas på fler!

Den andra serien är ALL AMERICAN! En otroligt bra serie som ganska nyligen släppte sista avsnittet utav första säsongen och hela säsongen finns på HBOnordic. När en lovande fotbollsspelare på en skola i South L.A. värvas av en skola i Beverly Hills kolliderar framgångarna med motgångarna för två familjer från vitt skilda världar – Crenshaw och Beverly Hills. Inspirerat av fotbollsproffset Spencer Paysingers liv. Rekommenderar starkt!

Förnyade och avslutade serier:

SMILF - Kommer inte att förnyas till en tredje säsong! Gör inte så mycket för min del även om jag tycker den är bra!

YOU - Serien som alla pratade om för ett tag sen kommer att få en säsong två! Taggad!

SHAMELESS - Och mitt älskade underbara Shameless är förnyad till säsong 10 nämnde det i förra inlägget men värt att nämna igen!

//Louiseelinore <3

Gillar