Serienyheter #13

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: Den här veckan har det släppts två nya premiärer som jag blev så himla glad över!! Den första serien som jag längtat länge efter att få reda på premiären för är YOUNGER! Tycker verkligen om den serien men om jag inte har helt fel så är den kommande säsongen den sista någonsin, vilket är tråkigt! Känns som att många serier som man verkligen tycker om sänder sina sista säsonger det här året MEN MEN vi får helt enkelt hoppas det kommer massor med nya bra serier istället då! Nog om det första avsnittet utav säsong 6 kommer vi att kunna se den 13 juni!

En annan serie som jag hålla totalt koll på varje dag är LUCIFER! Var inte super längesen som jag såg klart säsong tre men den är så bra att jag vill se mer hela tiden haha. Så glad att Netflix tog över den och kommer att släppa säsong 4 den 8 Maj... Förstår ni! Det är snart!!!

Nya serier: Så en ny Netflix original serie är på väg som jag är taggad på och namnet på den serien kommer att vara CHAMBERS! Den kommer att handla om en tonåring som hemsöks av obehagliga visioner och ondskefulla impulser efter att hon har fått göra en hjärttransplantation och försöker därför att avslöja sanningen bakom donatorns mystiska död! Jag ser så mycket fram emot den här speciellt efter trailern! Vi kan se hela första säsongen den 26 April!

Veckans serietips: Det första tipset den här veckan är QUICKSAND (störst av allt) som typ alla verkar prata om nu! Alltså den första svenska Netflix original serien någonsin! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att den är så god damn bra! Såg första avsnittet ganska sent på kvällen när den släpptes (5 april). Jag trodde verkligen inte att den skulle vara så bra som den var! Brukar inte fastna för svenska serier men den här... OMG fastnade direkt och kunde inte sluta kolla! Om ni av någon anledning inte har sett den SE DEN! Ni kommer inte att ångra er alls! Handling: När en tragedi sker i en av Stockholms rikaste förorter står en vanlig gymnasieelev, Maja Norberg, anklagad för mord. När händelserna från den tragiska dagen uppdagas avslöjas också privata detaljer om Majas förhållande med Sebastian Fagerman och hans dysfunktionella familj.

Andra tipset för den här gången är mitt älskade SANTA CLARITA DIET! En så otroligt konstig och "äcklig" serie men så himla underhållande och bra på samma gång! Älskar Drew Barrymore och Timothy Olyphant och dom gör sina roller riktigt bra! Kan verkligen rekommendera den här serien om ni vill bli på bra humör! Den 29 Mars det här året släpptes säsong 3 och jag har såklart redan sett klart den! Alla säsonger som finns ute finns på Netflix. Handling: Sheila och Joel lever småtråkiga liv som ett gift mäklarpar i förorten Santa Clarita, tills den dag då Sheila går igenom en stor förändring som leder till både död och katastrof... fast på ett bra sätt.

OCH det sista tipset för idag är GOOD TROUBLE! Spinoffen till The fosters! Hade inte superhöga förväntningar då jag verkligen älskar the Fosters och spinoff serier brukar sällan vara lika bra. Tycker inte att serien är bättre men betydligt bättre än vad jag trodde och är taggad på att säsong två släpps redan i Juni! Handling: Vi får följa med Callie och Mariana som flyttar till Los Angeles för att påbörja deras liv som unga vuxna! Serien finns bland annat att se på HDMT.net.

Förnyade och avslutade serier:

DIRTY JOHN - Den sjuka verklighetsbaserade serien som nu mera finns på Netflix är förnyad till säsong 2.

MAYANS MC - Var ganska längesen man fick reda på att Mayans skulle få en säsong 2 men värt att nämna igen så lycklig över den här spinoffen till sons of anarchy som finns på HBO.nordic.

THE WALKING DEAD - En av mina favvisar och som också är förnyad. Vi kommer alltså att få följa med i säsong 10 också!

//Louiseelinore <3

Gillar