Serienyheter #14

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: En serie som jag faktiskt började kolla på för ett tag sen men som jag inte såg klart (MÅSTE GÖRA DET) är THE RAIN. Den danska serien som handlar om ett regn som sprider ett brutalt virus kort och gott släpper alla avsnitt (8) den 17 maj. Planen är att se klart första innan dess!
Vart kan man se den: NETFLIX.

En annan premiär som jag är extremt taggad på och som jag längtat efter väldigt mycket det senaste är BIG LITTLE LIES! I serien kan vi se bl.a Alexander Skarsgårs(i första säsongen iallafall), Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley och nu också i andra säsongen Meryl Streep! Ni måste se!! Serien handlar om tre småbarnsmödrar som lever det till synes perfekta livet men bakom allt spårar det ut! Första avsnittet utav säsong 2 kan vi se den 10 Juni.
Vart kan man se den: HBONORDIC.

Nya serier: En serie som släpps nu i sommar med bland annat William Baldwin och Miles Teller i huvudrollen är TO OLD TO DIE YOUNG! Efter att jag såg trailern här om dagen blev jag riktigt taggad på att kolla in den! En amerikansk kriminal serier där vi får följa en sörjande polis som tillsammans med mannen som sköt hans partner hittar sig själv i den kriminella undervärlden av Los Angeles. Första avsnittet kommer vi kunna se den 15 Juni.
Vart kan man se den: Vet inte 100 ännu men är ganska säker att man kan se den på HDMT.net

Ser otroligt mycket fram emot att se den nya serien EUPHORIA! En serie med bland annat Zendaya i huvudrollen. Serien kommer att handla om ett gäng högskoleelever som går igenom problem med droger, sex och våld. Tror faktiskt att jag kan fastna för den här serien speciellt efter att jag sett trailern. Första avsnittet kan vi se den 17 Juni.
Vart kan man se den: HBONORDIC.

Veckans serietips: Har ju även tre serien den här gången att dela med mig utav och som jag sett klart och den första serien är THE PASSAGE! Har lite blandade känslor av den här serien tyckte den var bra men ibland något seg men på slutet var den riktigt spännande och tycker ändå att den är värd att se. Handling: Serie som kretsar kring Project Noah, en hemlig medicinsk enhet där forskare experimenterar med ett farligt virus som kan leda till ett botemedel mot de flesta sjukdomar - men den har också potential att utplåna mänskligheten. När den unga föräldralösa flickan Amy Bellafonte väljs ut av project Noah som försökskanin, får den federale agenten Brad Wolgast i uppgift att hämta in henne. Uppdraget går inte som planerat och Brad blir en fadersfigur till flickan.
Vart kan man se den: HDMT.net (hela första säsongen)

Den andra serien för den här gången är SMILF! Väldigt konstig serie men ändå väldigt underhållande och jag rekommenderar den! Dock som jag nämnde så kommer det inte släppas några fler säsonger! Handling: Dramakomediserie om den unga ensamstående mamman Bridgette i Boston som försöker hitta en balans mellan arbete och sitt övriga liv.
Vart kan man se den: HBONORDIC (två säsonger)

Sista serien är en stoooooor favorit som har sänt sitt sista avsnitt någonsin nyligen! BUHU fy vad tråkigt! Serien jag pratar om är iallafall CRAZY EX GIRLFRIEND! Har ni inte sett den så har ni absolut missat någonting! En av dom konstigaste serierna som jag någonsin har sett men också en av dom absolut bästa! Handling: En ung kvinna lämnar ett lukrativt jobb på en advokatfirma och reser till West Covina i Kalifornien, för att hitta kärleken.
Vart kan man se den: HDMT.net (4 säsonger)

Förnyade och avslutade serier:

ONE DAY AT A TIME - Efter tre säsonger har Netflix valt att inte fortsätta sända den här serien så sålänge ingen annan vill ta upp den så blir det inga mer säsonger. Tråkigt enligt mig då jag tycker om serien mycket!

THE SIMPSONS - Förnyad till både säsong 31 och 32 men inget oväntat kommer den serien någonsin ta slut? 😉

9-1-1 - En av mina just nu favoritserier har blivit förnyad till säsong 3 WOHO!!

//Louiseelinore <3

Gillar