Serienyheter #15

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: Har nämnt den tidigare men efter som första avsnittet utav säsong 5 släpps nu på fredag så är den värd att nämna igen och också såklart för att jag längtar ihjäl mig! Serien jag pratar om är IZOMBIE! En otroligt bra serie enligt mig! Släpps 3 Maj!
Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat.

Nya serier: Har en serie som jag vet släpps snart som jag är så nyfiken på och det är THE SOCIETY! Handling: Tonåringarna i den välmående staden West Ham tvingas skapa ett eget samhälle för att överleva efter att alla andra invånare försvunnit under mystiska omständigheter. Vi kan se hela första säsongen 10 maj!
Vart kan man se den? Netflix.

Veckans serietips: Har tre serier även den här veckan att tipsa om och den första är komediserien FAM! Största anledningen till att jag började se den här serien var för att jag såg att Nina Dobrev var en utav huvudrollerna haha är ju ett stort TVD fan! Men gillar den, en härlig serie som man blev på bra humör av! Hela första säsongen har iallafall släppts! Handling: En ung tjej som har problem med att bo med sina föräldrar flyttar in hos sin halvsyster och hennes fästman.
Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat.

Den andra serien som jag tänkte tips om är GOD FRIENDED ME! Handling: Om en ateist´s liv som vänds upp och ner när han får en vänförfrågan ifrån Gud på Facebook. En bra fin och rolig serie som jag kan rekommendera!
Vart kan man se den? Hdmt.net

Det sista serietipset för idag är CHAMBERS! En serie som släpptes i fredags och som jag sträckkollade samma dag! Riktigt bra måste jag säga och riktigt spännande! Handling: En tonåring som hemsöks av obehagliga visioner och ondskefulla impulser efter att hon har fått göra en hjärttransplantation och försöker därför att avslöja sanningen bakom donatorns mystiska död!
Vart kan man se den? Netflix.

Förnyade och avslutade serier:

THE UMBRELLA ACADEMY - Det var inte längesen den första säsongen släpptes på Netflix och nu är den redan förnyad till säsong 2!

SUPERSTORE - En av mina favvo komediserier är förnyad till säsong 5!

YOUNG SHELDON - Big Bang theory avslutas snart efter 12 säsonger föralltid men deras spinoff serie Young Sheldon har förnyats till både säsong 3 och 4!

//Louiseelinore <3

Gillar