Serienyheter #16

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: Har nämnt det innan men jag är så otroligt taggad över att LUCIFER är tillbaka om bara ett par dagar och äntligen släpper sin 4e säsong! Typ allt jag ser fram emot just nu serieväg förutom att dom ska släppa datumet till 13 reasons why säsong 3!
Vart kan man se den? Netflix. När? 8 maj!

Nya serier: Har hittat 3 serier som jag är nyfiken på att kolla in och den första är BLOOD AND TREASURE ! Handling: En antikvitetsexpert teamar ihop med en konsttjuv för att fånga en terrorist som finansierar sina attacker med hjälp av stulna artefakter. Låter kanske inte superspännande när man läser handlingen men tycker att den verkar riktigt spännande när man ser trailern!
Vart kan man se den? Oklart ännu men Hdmt.net iallafall skulle jag tro. När? 22 maj!

En annan serier som jag är nyfiken på är WHAT/IF med bland annat Renée Zellweger i huvudrollen! Handling: En mörk thriller där ett nygift par med ekonomiska problem accepterar ett lukrativt men moraliskt tveksamt erbjudande ifrån en mystisk kvinnlig välgörare.
Vart kan man se den? Netflix. När? 24 maj!

Och sista nya serien för den här gången är THE INBETWEEN ! Handling: En kvinna som assisterar dom döda med deras olösta problem hjälper detektiver att lösa mord! Känns lite liknande Ghost Wisperer som var en utav mina favoritserier för flera år sen!
Vart kan man se den? Oklart men gissar på Hdmt.net. När? 30 maj!

Veckans serietips: Första tipset för den här veckan är NO GOOD NICK ! Var nyfiken på den här då jag såg att Melissa Joan Hart var med men också för att komediserier alltid är uppskattat! Kändes lite mer som en serie för barn men vad gjorde det! 😂 Handling: Om en familj vars tillvaro vänds upp och ner när när en ung streetsmart tjej plingar på och uppger sig vara en släkting på långt håll.
Vart kan man se den? Netflix. Hur många säsonger? 1.

En annan serie som det inte var så längesen jag såg klart är THE NEIGBORHOOD ! Så otroligt rolig serie och älskar att Max Greenfield ifrån New girl är med! Handling: En vänlig kille som nyligen flyttat med sin familj till ett tufft område i L.A som gör allt för att passa in och bli omtyckt.
Vart kan man se den? Bland annat Hdmt.net. Hur många säsonger? 1.

Sista tipset för den här veckan är ROSWELL, NEW MEXICO ! Dom har alltså gjort en ny version utav serien Roswell ifrån 90-talet! Tycker den var riktigt bra och så otroligt kul att det är massor med kända ansikten med, rekommenderar! Handling: När dottern till papperslösa immigranter tvingas återvända till sin turistfälla till hemstad, chockas hon av sanningen om sin tonårskärlek. Han är polis – och en utomjordning som lyckats behålla sina hemligheter hela livet.
Vart kan man se den? HBOnordic. Hur många säsonger? 1.

Förnyade och avslutade serier:

HAUNTED OF HILL HOUSE - Netflix-Serien alla pratade om i höstas är förnyad till säsong 2 men med helt nya karaktärer om jag förstått det rätt!

FAMILY GUY - Förnyad till säsong 18, YES kommer alltid älska denna serie!

BOB´S BURGERS - Förnyad till säsong 10!

//Louiseelinore <3

Gillar