Serienyheter #17

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: Tänk att för bara några år sen så släpptes det knappt några serier under sommar halvåret så fick vänta spänt till hösten men nu släpps det hur många som helst! 😃 En premiär som jag verkligen ser fram emot är säsong 6 utav POWER ! Kollade igenom alla 5 säsongerna för inte alls längesen då en vän tipsade om den och jag fastnade direkt, så grym och spännande! Väldigt nyligen gick dom ut med när den släpps och att det kommer att bli den sista säsongen på deras instagram, buhu! Dock ska denna säsongen bestå utav fler avsnitt!
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 26 Augusti.

En annan serie som jag ser fram emot är LIGHT AS A FEATHER säsong 2! I höstas släpptes första säsongen och tyckte den var riktigt bra och spännande! Lite nyfiken på hur dom kommer fortsätta med säsong 2 och så underbart att det inte är superlånga kvar tills vi kan se den!
Vart kan man se den? HDMT.net. När? 27 Juli.

Sista säsongspremiären för den här söndagen är VERONICA MARS säsong 4! Har aldrig sett den men har blivit så otroligt sugen på att börja kolla! Har ni? Är den bra?
Vart kan man se den? HDMT.net. När? 27 Juli.

Nya serier: Så några nya serier som släpps nästa månad har jag kollat upp och är intresserad utav och den första är skräckserien NOS4A2 ! Handling: Om Charlie Manx, en odödlig som lever på barns själar är hotad känner sig hotad när en ung kvinna i New England upptäcker att hon har en farlig kraft. Låter väldigt hemsk och konstig men efter att sett trailern så verkar den ändå spännande!
Vart kan man se den? Oklart ännu men HDMT.net iallafall. När? 3 Juni.

Den andra nya serien är CITY ON A HILL ! En drama, thriller serie producerad utav bland annat Matt Damon och Ben Affleck och Kevin Bacon som en utav huvudrollerna. Handling: Baserad på the anti-crime effort i mitten av 90-talet " Boston miracle". Se trailern den verkar bra!

Vart kan man se den? Oklart ännu men HDMT.net iallafall. När? 17 Juni.

Sista nya serien för den här gången är GRAND HOTEL! En dramaserie producerad av bland annat Eva Longoria! Handling: Vi får hänga med på de professionella och personliga liven utav personerna som jobbar på ett familjehotell i Miami. Känns som en serie som jag verkligen kan tycka om!
Vart kan man se den? Oklart ännu men HDMT.net iallafall.När? 18 Juni.

Veckans serietips: Första tipset den här söndagen får bli en grym serie som heter THE ACT ! Jag är så imponerad över Joey King´s skådespelande i serien....WOW, dom andra är grymma också såklart! En verklighetsbaserad serie som är helt sjukt att det ens har hänt! Handling: Ensamstående mamman Dee Dee Blachard övertygade alla om att hennes dotter Gypsy var sjuk i en rad olika sjukdomar, trots att hon var helt frisk. När Dee Dee hittades mördad blev alla chockade av vetskapen att det var Gypsy som låg bakom genom att övertala sin pojkvän att mörda hennes mamma.
Vart kan man se den? HBOnordic. Hur många säsonger? 1.

En serie som sände sina sista avsnitt någonsin i tisdags är SHADOWHUNTERS ! Lite tråkigt att man aldrig mer få se nya avsnitt men måste ändå säga att jag ändå är ganska nöjd med slutet! Även hela serien! Handling: Clary Fray är en vanlig tonårstjej som en dag möter på Shadowhunters (hälften människor, hälften änglar). Clary får veta att även hon är som dem och tillsammans ska de hitta och besegra sina fiender.

Vart kan man se den? Netflix. Hur många säsonger? 3.

Och sista tipset idag är mitt älskade EMPIRE ! Såg sista avsnittet utav säsong 5 i torsdags och var både lättad och ledsen man har ju liksom undrat vem som ligger i den där kistan hela säsongen! Kommer såklart inte spoila nått! Tråkigt att Jussie inte kommer att (antagligen aldrig mer ) vara med i serien om ni inte vet varför så är det bara googla Jussie Smollett så lär det komma upp, skandal! Handling: Ett såpigt familjedrama som utspelar sig i hiphop-världen, från männen bakom "The Butler", regissören Lee Daniels och manusförfattaren Danny Strong.
Vart kan man se den? Viaplay. Hur många säsonger? 5.

Förnyade och avslutade serier:

MANIFEST - Förnyad till säsong 2.

SHRILL - Förnyad till säsong 2.

GOOD GIRLS - Förnyad till säsong 3.

//Louiseelinore <3

Gillar