Serienyheter #18

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: Netflix serie DARK släpper sin andra säsong snart och jag har ännu inte sätt första men nu när dom flesta serierna sänder sina sista avsnitt för säsongen nu i maj så har jag tid för att kolla ikapp den!
Vart kan man se den? Netflix. När? 21 juni.

En serie som jag hunnit se några avsnitt av men som jag också planerar att se klart på är BLACK MIRROR. Det är inte alls långt kvar tills säsong 5 släpps och jag tror att jag endast sett första säsongen så har en del att kolla ifatt!
Vart kan man se den? Netflix. När? 5 juni.

Nya serier: En serie som jag är lite nyfiken på som släpper sitt första avsnitt snart är SWAMP THING . Det kommer att handla om en populär DC karaktär. Är inget fan egentligen men efter att ha sett trailern så är jag nyfiken på att kolla in den iallafall!
Vart kan man se den? Oklart ännu men garanterat på Hdmt.net. När? 1 juni.

Veckans serietips: Netflix did good den senaste tiden och vi kan ju börja med att dom denna månaden äntligen släppte LUCIFER säsong 4! Såg klart den riktigt snabbt och håller tummarna att dom släpper massor med säsonger till! Älskar Lucifer! Handling: Om självaste djävulen Lucifer Morningstar som bestämmer sig för att flytta ifrån Helvetet till Los Angeles där han startar en nattklubb och kommer i kontakt med en mordutredare. Har ni inte sett serien än vad väntar ni på?
Vart kan man se den? Netflix. Hur många säsonger? 4.

En annan serie som netflix släppte den här månaden är DEAD TO ME! En helt ny serie som var riktigt bra! Känns inte som netflix misslyckas så ofta men ändå. Såg även klart den här säsongen snabbt! Handling: En stark vänskap uppstår mellan en spänd änka och en frisinnad kvinna med en mörk hemlighet. Kan verkligen rekommendera den och jag håller tummarna på att det blir fler säsonger!
Vart kan man se den? Netflix. Hur många säsonger? 1.

Sista tipset för den här söndagen är THE SOCIETY! Ännu en ny netflix serie som också släpptes nu i maj. Såg klart den väldigt nyligen och den var också riktigt bra! Rekommenderar och hoppas på fler säsonger! Handling: Tonåringar formar allianser och försöker överleva i en värld där deras föräldrar har försvunnit.
Vart kan man se den? Netflix. Hur många säsonger? 1.

Förnyade och avslutade serier:

ROSWELL, NEW MEXICO - Tyckte verkligen om första säsongen så är så glad att den är förnyad till säsong 2!

IN THE DARK - En serie som jag inte sett ännu men som jag kommer att se är förnyad till säsong 2!

HANNA - Serien med bland annat Joel Kinnman i huvudrollen är också förnyad till säsong 2!

//Louiseelinore <3

Gillar