Serienyheter #19

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspermiärer: Åh vad jag har längtat tills dom skulle släppa nyheten om när ORANGE IS THE NEW BLACK säsong 7 har premiär! Och nu förra veckan så gjorde dom det äntligen! Säsong 7 kommer att bli den sista någonsin och håller tummarna att den slutar riktigt bra. Än så länge så är säsong 5 min absoluta favoritsäsong och för er som inte ännu kollat på denna grymma serie så vad väntar ni på?
Vart kan man se den? Netflix. När? 26 juli.

Nya serier: Så för ett tag sen fick jag veta att BH90210 är tillbaka med en reboot! Jag är så taggad på den här och vi kommer få följa dom flesta karaktärerna ifrån den första serien förutom då Luke Perry som lämnat oss alldeles för ung! Kan inte annat än att längta även om det dröjer ett tag!
Vart kan vi se den? Oklart ännu men det är FOX som släpper serien. När? 8 Augusti.

Veckans serietips: PLLTHEPERFECTIONISTS är spinoff-serien till pretty little liars och det var inte längesen dom nu sände första säsongens sista avsnitt! Är den bättre än originalet? Nej! Inte första säsongen iallafall. Värt att kolla? OHJA! Handling: Beacon Hights verkar vara en perfekt plats, från sitt välrenommerade college till överpresterande invånare. Men ingenting är vad det ser ut att vara. Perfektionshysterin leder till stadens första mord. Bakom varje perfekt person döljer sig en hemlighet, en lögn och behovet av ett alibi.
Vart kan man se den? HBOnordic. Hur många säsonger? 1.

En annan serie som jag nyligen sett klart är PROVEN INNOCENT ! En ny serie som faktiskt var så mycket bättre än vad jag först trodde! Handling: Kriminaldramaserie om en advokatfirma som tar sig an fall med oskyldigt dömda. Firman leds av den hårda och kompromisslösa advokaten Madeline Scott, som en gång i tiden själv felaktigt dömdes för mord, vilket gav henne ett ökänt rykte.
Vart kan man se den? Hdmt.net. Hur många säsonger? 1.

Sista tipset för den här gången är 9-1-1 ! Älskar den här serien! Hanling: Actiondramaserie om människorna i utryckningsstyrkorna hos polis, ambulans och brandkår i Los Angeles. Extremt farliga, chockerande och stressfyllda uppdrag varvas med privatlivets lika problemfyllda sidor. Rekommenderar starkt för er som gillar den typen av serier!
Vart kan man se den? Hdmt.net Hur många säsonger? 2.

Förnyade och avslutade serier:

SANTA CLARITA DIET - Blev grymt ledsen över att dom lägger ner efter 3 säsonger verkligen en grym serie enligt mig!

THE TWILIGHT ZONE - Remaken som är pågående just nu och som jag följer är redan förnyad till säsong 2!

EMPIRE - Förnyad till säsong 6 utan Smollet dock vilket är fruktansvärt tråkigt då han är min favorit! Säsong 6 kommer också att bli den sista!

//Louiseelinore <3

Gillar