Serienyheter #20

Nu var det ju ett tag sen jag körde dessa serienyheter men är tillbaka den här måndagen (vanligt vis söndagar men hann inte igår) för ett nytt iallafall och hoppas ni tycker det är lika kul som jag! 😊

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: Nu har ju äntligen en hel del höst premiärer släppts och jag längtar så mycket tills höstens premiärer även fast jag gärna njuter utav sommaren ett bra tag till! En serie som jag är grymt taggad på och som släpps till hösten är Sons of anarchys spinn-off serie MAYANS MC! Blev positivt överraskad utav första säsongen även om det inte slår SOA som är min absoluta favoritserie!
Vart kan man se de? HBOnordic. När? 4 September.

En annan serie som jag ser fram emot och som vi kan börja se säsong 3 av till hösten är9-1-1. Tycker den här serien är grymt bra och spännande.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 24 September.

Och en ny komediserie som är en ny favorit. Kan helt ärligt säga att jag annars är trött på den här typen av serier men den här är så grymt rolig! Till hösten kan vi iallafall börja se på säsong 2 och serien jag pratar om är iallafall THE NEIGBORHOOD.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 24 September.

Nya serier: Det har varit lite tomt på nya serier den senaste tiden tycker jag men nu har det börjat släppas fler igen och en ny serie som jag är riktigt intresserad utav är THE DISAPPEARANCE. Handling: Handlar kort och gott om en pojke som försvinner mystiskt på sin 10 årsdag.
Vart kan man se den? Oklart ännu. När? 10 Juli.

Netflix släpper snart en ny serie som jag vill se och den heterFAMILY REUNION . Handling: När familjen McKellan flyttar ifrån Seattle till Georgia i den amerikanska södern får de sin livsstil ifrågasatt inte minst av sina traditionsbundna släktingar.
Vart kan man se den? Netflix. När? 10 Juli.

Veckans serietips: Har inte sett så mycket serier den senaste tiden då jag haft fullt upp med annat men några serier har jag allt hunnit se och två utav dessa såg följde jag och sis och kollade under en ganska lång period. Iallafall det första tipset för idag är WHAT/IF. En mörk thriller där ett nygift par med ekonomiska problem accepterar ett lukrativt men moraliskt tveksamt erbjudande ifrån en mystisk kvinnlig välgörare. Grymt spännande serie måste jag säga och hoppas på att det kommer en säsong 2 också!
Vart kan man se den? Netflix. Hur många säsonger? 1.

En serie som jag inte alls trodde att jag skulle gilla är serien THE RAIN . Jag och sis började kolla på den helt random när vi inte hade nått annat att kolla på och vi fastnade typ direkt! Den är riktigt, riktigt bra och det var nästam jobbigt att inte streckkolla den haha. Serien handlar iallafall om att världen har gått under. Sex år efter att en brutal virusattack dödat nästan alla i Skandinavien kliver två danska syskon ut ur sin bunker, för att upptäcka att civilisationen är borta. De ansluter sig till en grupp överlevare och ger sig ut på en farlig vandring genom ett öde Skandinavien, på jakt efter livstecken.
Vart kan man se den? Netflix. Hur många säsonger? 2.

Sista tipset för idag är serien GOOD GIRLS. En konstig men grymt spännande/underhållande serie enligt mig. Handlar om tre mammor som plötsligt finner sig i desperata omständigheter, som kräver att de slutar ta det säkra före det osäkra och riskera allt för att få tillbaka kontrollen.
Vart kan man se den? Netflix. Hur många säsonger? 2.

Förnyade och avslutade serier:

LUCIFER - Nu var det ju ett tag sen den här nyheten släpptes men om ni skulle missat det så är iallafall Lucifer förnyad en sista gångutav Netflix och vi kommer att få se ett avslut i säsong 5 antagligen någon gång 2020.

DEAD TO ME - Netflix har även förnyat en annan serie som jag gillade väldigt mycket så det kommer alltså även att släppas en säsong 2 också nån gång 2020 skulle jag gissa.

HOW TO GET AWAY WITH MURDER - Jag var ju inte superglad I säsong 5 men den är iallafall förnyad till säsong 6 och håller tummarna på att den kommer att bli bättre!

//Louiseelinore <3

Gillar